Šta nam donosi mlad Mesec u Ribama: moć snova i dolazak željene ljubavi

Da biste podstakli novine, privukli ljubav i materijalno obilje, najpovoljnije vreme za vizualizaciju i maštanje o onome što biste želeli da privučete je odmah na početku 19. februara u 00.47.

Venera će u noći mladog Meseca u Ribama biti na 27. stepenu gde je najuzvišenija, egzaltirana Venera. Venera je ta koja u Ribama ima sposobnost da se prilagođava onome koga voli, obožava, ali ona na tom stepenu zna i tajnu zavođenja, ostvarenja svoga ideala ljubavi. Ona u sebi ima nešto anđeosko, uzvišeno, jer predstavlja najuzvišeniju ljubav. Ona je tu izuzetno snažna i pojačava ljubavna osećanja, čežnje i želje. Mistična, takva Venera je sklona da snove pretvori u stvarnost.

U noći mladog Meseca koji je 19. februara 2015. godine odmah nakon ponoći na 0 stepenu Riba, počinje poslednji tajanstveni znak, koji u sebi nosi sva iskustva prethodnih znakova, jer se sa njim završava jedan ciklus.

Kako da uz pomoć godine rođenja otkrijete tajne svoje prošlosti i budućnosti

Na dan mladog Meseca, da bi se podstakle novine i promene koje dolaze i da bi one bile pozitivne i dobre po nas, dobro je radimo vizualizaciju. Ovoga puta je mlad Mesec u Ribama koje pojačavaju intuiciju, maštu, uticaj posvesnog, snova, moć isceljivanja, ozdravljenja, kreativnosti i plodnosti, pa je dobro u toku dana 19. februara krenuti sa promenama, bilo da je reč o lečenju, ili početku neke druge važene promene, nove ljubavi, novog načina zarade ili nešto drugo. Da biste podstakli novine, najpovoljnije vreme za vizualizaciju i maštanje o onome što biste želeli da privučete je odmah na početku 19. februara u 00.47.

Obratite pažnju te noći i na snove, jer oni naročito mogu da ukažu na promene koje vam predstoje. Poznato je da ukoliko se u noći mladog Meseca sanja nešto što je radosno, to je dobro za ceo mesec, a ako su snovi neprijatni, na to ne treba obratiti pažnju i to može nestati.

Kako da znate da li ste u periodu "Sade Sati" i kako da izađete iz njega

U znaku Riba je moć imaginacije, mašte, a podsvesno je izraženo i moćno. Mlad Mesec u Ribama daje veliku mogućnost da privučemo nove promene i to maštajući o njima.

Takve promene mogu i da znače privlačenje željene ljubavi, jer će Venera biti na 27. stepenu Riba, na mestu gde je najjače njeno delovanje, te je dobro da zamišljate ljubav onakvu kakvu vi želite. Ako dubinski verujete u to, ljubav iz vaše mašte zaista može da postane stvarnost. Pokušajte da vizualizujete sve ono što bi ste želeli da osetite i doživite kroz tu ljubav. Ako ste sami, zamislite kakva bi trebalo da bude voljena osoba, njeno ponašanje prema vama, njena ličnost, njen izgled, način na koji bi vas volela i vi nju.

Mesečeve mene i lunarne faze za 2015 godinu: mesec u svim važnim fazama tokom godine

Venera je u konjukciji sa Marsom u Ribama i kako je ona sada jača, očekujte i pojačanu potrebu za ljubavlju i snažne emocije. Posebno će biti snažne privlačnosti i strasti u narednim danima, a najviše u noći 21. februara kada će se Venera i Mars naći u Ovnu u konjukciji sa Mesecom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.