Šta nam donosi mlad Mesec u Lavu: energija vatrenih znakova podstiče strasti

Snovi ispunjeni strašću uvek su na korak bliže ispunjenju od svih ostalih...

Mlad Mesec je danas, 14. avgusta 2015. godine u 16:54 sati, u Lavu na 21. stepenu u konjukciji sa retrogradnom Venerom i u trigonu sa retogradnim Uranom u Ovnu. Ona nam redovno donosi neke promene i novine, a ovoga puta to će biti iznenađenje za mnoge...

Lav je znak svetlosti, poput zlata, koje ume da obasja i donese jaku i vitalnu energiju. Mlad Mesec u Lavu u konjukciji sa retogradnom Venerom donosi priliku da se stari problemi u ljubavi, poteškoće vezane za decu ili za nešto drugo (u zavisnosti od toga u kojoj kući vam je ovaj mlađak) rešavaju na nov način!

Promena će ovoga puta doći i onima koji se bave umetnošću, zabavom, estradom ili zanimanjima vezanim odmor i proslave. I na tim poljima biće dobro krenuti sa novinama. Tako, na primer, ako vam je mlad Mesec u 5. kući onda to može da vam donese novu vezu, ali sa osobom koju znate od ranije (ili sa kojom ste možda ranije i bili u nekom prisnom odnosu, ljubavnom ili prijateljskom).

Nekima će mlad Mesec u Lavu da donese putovanje u sledećih šest dana i to negde gde su se već nekada odmarali, zabavljali se, uživali, jer Lav je vezan za zabavu, ljubav, igru, hobi... Lav se, međutim, odnosi i na decu te će mnogima doneti i promene u vezi s tim. Mlad Mesec je u trigonu sa retrogradnim Uranom u Ovnu.

Energija vatrenih znakova podstiče strasti, ovoga puta na ljubavnom planu. Dovodi do iznenadnih promena, pojačane intuicije... jer i Ovan i Lav su veoma aktivni znaci, koji donose dinamiku.

Promene je najbolje započeti drugog lunarnog dana (15. avgusta, i to od 10 do 13 sati). Tada će Mesec biti u konjukciji sa Jupiterom u Devici i omogućiti da se sve razvija pod povoljnim okolnostima. Najveće promene mlad Mesec će doneti osobama koje su rođene oko 14. avgusta (nekoliko dana pre i posle ovog dana). U velikoj meri će uticati i na one koji su rođeni oko 12. februara. Njima će oko 14 - 15. avugsta energija biti u padu trebalo bi da smanje tempo ovih dana.

Šta nam donosi poslednji kvadrat retrogradne Venere u Lavu i Saturna u Škorpiji...

Osobe u znaku Strelca (oko 14. decembra) i Ovna (oko 11. aprila) će doživeti pozitivne promene; više energije i truda bi trebalo da ulože oni koji su rođeni oko 11. maja i 13. novebra, kako bi došlo do pozitivnih promena. Osobama rođenim oko 12. juna i oko 14. oktobra promene donose dosta dobrog.

Ovaj mlad Mesec je drugačiji od bilo kog drugog ove godine, te su i promene koje donosi isto tako posebne. Neke će retrogradna Venera kočiti u novinama na ljubavnom planu, gde stara i nova ljubav mogu da se sukobe. Pritom i sama Venera ulazi u trigon sa Uranom i čini da i pored toga što su i ona i Uran retrogradni - hrli ka izazovima, avanturama, izlasku iz uobičanog.

Ako je ovaj mlad Mesec u nepovoljnim aspektima sa vašim natalnim planetama, želja za ljubavlju i srećom može da postoji, ali toga će nedostajati... zato se potrudite i uližite dosta energije i volje. Na taj način se i ostvaruje ono što se želi kada je mlad Mesec i Lavu, on i podstiče volju, želju za dokazivanjem, želju za kreativnim ispoljavanjem! Samo Vodolije (oko 13. februara) treba da budu oprezne i ne troše svoju energiju preterano u ovom periodu, posebno narednih sedam dana.

Ako postoje kakvi zdravstveni problem vezani za srce budite pažljivi i ne izlažite se većim naporima, jer mlad Mesec u Lavu donosi uzbuđenja... Ovo je vreme srčanosti, strasti, otvorenosti, javnog pokazivanja osećanja... javnih dešavanja će biti više, sportskih takmičenja, posebno zato što je i Mars u Lavu.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.