Šta nam donosi Mesec u Vagi: sreća prati pravedne i iskrene

Uz Mars i Sunce u Lavu, preduzimljivi će uspeti da se oslobode bremena koje ih koči...

Mesec je danas, 19. avgusta 2015. godine, u Vagi. Otuda težnja za harmonijom, unutrašnjim mirom i skladom u odnosima sa sobom i drugima...

Ovo je 6. lunarni dan, Gamajan, koji nosi pozitivnu energiju koja je pogodna za ljubav. Ovoga puta, kako je Venera retrogradna u trigonu sa Uranom, sve se odvija sa ushićenjem, radošću, zanosom pa i strastima od ranije! Mesec će biti u sekstilu sa retrogradnom Venerom u Lavu i istovremeno u opoziciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu od oko 14 do oko 17 sati.

S jedne strane, to će doneti povećanu potrebu za ljubavlju i nekima veoma lepa dešavanja u odnosima sa drugima, ali će istovremeno uneti i nemir ili napetost, uzbuđenje (koje bi moglo da bude kod većine pozitivno; manjina će osetiti pojačani nemir, napetost). Radosti i pojačane ljubavne strasti će biti većim delom vezane za nešto ili nekog iz prošlosti.

Sa druge strane Sunce ulazi u kvadrat sa Saturnom u Škorpiji i naredna dva-tri dana koja slede će biti ona koja zahtevaju više upornosti i hrabrosti, posebno od osoba koje su u podznaku Lav, Jarac, Vodolija i Škorpija. Mogu se pojaviti izvesna ograničenja ili prepreke te bi dobro bilo da budete hrabri, da ne dozvolite da vas sumnja, strah i osećanje beznadežnosti uhvati.

Mars je u Lavu i to zahteva aktivnost, preduzimljivost, smelost u rešavanju raznih situacija... Ako tako pristupite uspećete da se oslobodite onoga što vas koči i da napravite dobar preokret. Ipak, Sunce je u Lavu i ono je to koje je jako i pozitivno; volja, energija i svest su veoma prisutni i mogu da potisnu sve ono što je negativno i teško, sputavajuće.

Vladalac tajni i ljubavi: šta vašem horoskopskom znaku donosi Mars u Lavu...

Danas je povoljan dan i za meditaciju, opuštanje... Opuštajuće disanje će posebno dobro doći u popodnevnim satima kada je Mesec u opoziciji sa Uranom, tako biste mogli da uspostavite svoj unutrašnji mir i dobro raspoloženje.

Takođe, ovaj dan je dobar i za predviđanje budućnosti. Energija ovog dana je posebna i omogućava da se vidi i sazna više o onome što dolazi. Snovi su proročanski i ukazuju na ono što bi trebalo da uradite kako biste nešto dovršili.

Mesec u Vagi je dobar za usklađivanje ličnih ali i tuđih želja, za pomirenje sa drugima (posebno onda kada je u dobrim aspektima sa retrogradnom Venerom u popodnevnim satima). Budite taktični, ali i uporni u razrešenju nečega iz prošlosti, a ujedno pravedni i iskreni. Tada će sreća biti na vašoj strani.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.