Šta nam donosi Merkur u Vagi: vreme je za dogovore i vereničko prstenje

Merkur će tokom dva meseca biti u Vagi - znaku partnerstva, braka, javnosti...

Merkur preko reči u Vagi spaja ljude, a one bi trebalo da budu odmerene, lepe, pune ljubaznosti i uviđavnosti prema drugim ljudima, raznim načinima razmišljanja... jer se na taj način mogu postići harmonični odnosi. Ovo je vreme kada preko taktične, odmerene, promišljene komunikacije možemo postići veći sklad u vezama i odnosima sa drugima.

Ovo je povoljan period i za udruživanja (posebno poslovna), naročito 9. septembra 2015. godine kada Venera prekida svoj retrogradni hod i to sve do 16. septembra. Kada ona stane, 17. septembra Merkur je retrogradan, sve do 9. i posle 10. oktobra.

Vreme je da promišljenim, dobro odmerenim, biranim rečima (koje su miroljubive, ljubazne, koje izražavaju lepotu, finoću i koje odražavaju promišljen sud o nečemu) komunicirate sa drugima. Tada će se lakše uspostavljati razumevanje i usklađivanje u odnosima sa drugima. U ovom periodu će se do svake odluke doći nakon dugog odmeravanja i razmišljanja "za" i "protiv" nečega, meriće se kao na vagi svaka reč! Neodlučnosti će biti više, posebno dok je Merkur retrogradan u Vagi (od 17. septembra do 9. oktobra).

U ovom periodu je više nego uobičajena taktičnost i doiplomatija u komunikaciji, što je dobro za poslovanje, posebno ono koje podrazumeva konktakte sa drugima, rad sa drugima, klijentima, za politiku, gde će se praviti dogovori i pregovori... Merkur u Vagi dok ide direktno pogodan je za dogovore, kompromise, pogodbe, partnerstvo posebno od 9. do 17. septembra.

To je vreme dobro i za ulazak u poslovna partnerstva, političke saveze ili za veridbu / brak, jer je Merkur u Vagi u sekstilu sa Venerom u Lavu (ukoliko vam ove dve planete prave dobre aspekte u 3, 5. ili 7. kući). Komunikacija u ovom periodu će biti bolja, skladnija, ili bar lepša i prijatnija sa nekim osobama, u zavisnosti od vašeg natala. Ovo je vreme kada će se u sudskim parnicima lakše postizati kompromisi, nagodbe ili pomirenja.

Šta nam donose Venera i Mars u Lavu: kreativnost i ljubav su u vazduhu...

Tranzit Merkura u Vagi korsistiće najviše onima koji se bave nečim veznim da rad sa klijentima koji traže savet i pomoć u donošenju odluka. Posebno je dobar za profesije poput: psihologije, astrologije, advokature, prava...

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.