Šta nam donosi Merkur je u Ribama: vreme vladavine intuicije

Do kraja marta 2015. godine trajaće period konfuzije i obmana u komunikaciji, u kojem će više istine otkriti moćna intuicija i introspekcija nego logika...

Šta mi se to dešava, zapitaće se mnogi u toku ovog perioda. Konfuzija u komunikaciji je veoma prisutna, mnogo je zbrke i ne možemo da s lakoćom razmenjujemo informacije niti da se dogovaramo.

Uz sve te nejasnoće, biće i tajni i skrivenih informacija, koje nam ne dozvoljavaju da nešto jasno vidimo. Međutim, ovo je i period kada možemo bolje da intutivno procenjujemo nego razumski. Merkur u Ribama ulepšava stvarnost, sklon je da u komunikaciju unosi mnogo više emocija, nego u drugim znacima.

Otuda je on dobar za umetničko uzražavanje, ili za poslove koje se tiču pomaganja drugima, jer pomaže emotvino razumevanje. Izraženo je inuitivno razmišljanje, osećaj za nešto što ne znamo veoma je pojačano.

Ipak, u praktičnim svakodnevnim aktivnostima, ovaj Merkur može da izazove pometnju i poteškoće, kao i nejasnoće u realnom sagledavanju stvarnosti. Kao da iz drugačijeg ugla vidimo stvari, pa ni odluke nisu sasvim jasne, niti potkrepljene realnim činjenicama. Ima više i lažnih obećanja i obmana, te budite oprezni kada vam neko nešto nudi, jer sve može izgledati lepše, nego što jeste.

Šta nam kažu zvezde: 5 dobrih saveta za zaljubljeni mart...

Merkur u Ribama, mističnom znaku, povoljan je za tajna znanja, ili tajne informacije. Povoljno deluje i na kreativno izražavanje, pisanje o onome što je bilo, ali i za ispravljanje, prepravku i doradu nečega što ste ranije pisali.

Razmišljanja su sada više obojena emocijama, a simboli, ili tajanstveni znakovi koji se pojavljuju zahtevaju da se dublje o nečemu razmišlja, ili da se bavimo introspekcijom, poniremo dublje u nešto. Intutivne spoznaje su nam sada bliže i prihvatljivije.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.