Šta nam donose Venerini aspekti do 25. aprila 2016. godine: evo gde ćete pronaći sebe

Boginja Venera u aprilu uspeće da nas malo zbuni i na poslu, a i u ljubavi. A još će biti tu i pun Mesec u Škorpiji, koji će samo dodatno zakomplikovati situaciju...

Pre nego što počnemo da pričamo o ljubavi i Veneri, važno je reći da će 18. aprila 2016. godine mnogi da zabušavaju na poslu, nadamo se da će šefovi imati razumevanja za ovu zvezdanu konstelaciju i da će shvatiti vašu nedelotvornost kao opravdanu - Mesec je neaspektovan. Merkur uskoro postaje retrogradan pa do 24. aprila 2016. godine proverite sve podatke, potpišite ugovore i dogovorite se jer od 25. aprila sva komunikacija i kretanje okreće se naglavačke, kao i za svake Merkurove retrogradnosti. Vratite dugove i ne ulazite u dugove.

Mars je od nedelje retrogradan, naoružajte se beskonačnim strpljenjem za sve vrste zastoja i opstrukcija, ne započinjite ništa novo, a pogotovo ne komplikovano. Merkur je u Biku, držite se jednostavnih stvari, on ne zna da barata kada je komplikovano, a i obojica su već sledeći nedelje retrogradni, šta drugo nam poželeti nego nadljudsku smirenost. Biće dosta problema i do kraja juna.

Venera u Ovnu se smatra u oslabljenom položaju tzv. debilitetu, jer smisao Venere bi bio odmaranje i uživanje, kao i briga o izgledu i uljepšavanju, a ne pohod u boj. Uz Veneru u Ovnu bolje ide hrabrost nego stidljivost. Venera u Ovnu dolazi s blagom dozom hiperaktivnosti, a ove sedmice joj tranziti neće dati mudro vodstvo koje bi ona mogla da iskoristi.

Ove sedmice boginja ljubavi biće podstaknuta i izmešana u svim vrstama smerova i uticaja. Od 18. aprila imaćete priliku razneti ljubavni život (ili koju drugu Venerinu temu) u komadiće ili ga ga dovedete u razumniji oblik postojanja. Istovremeno može se dogoditi oboje simultano.

U 18. aprila 2016. godine Venera je u trigonu sa Saturnom, a već 19. aprila u kvadratu s Plutonom, uticaj oba aspekta biće na delu celu sedmicu na sve Venerine stvari (ljubav, romantika, hrana, materijalna i nematerijalna dobra i tako dalje) jer povrh svega Sunce u 19. aprila ulazi u znak Bika i tema se dodatno naglašava. Bik je sedište Venere kojoj Ovan nikako ne odgovara. Pitanje je koja će od ovih Venera rešavati stvari, ona koja ih želi da sačuva (sa Saturnom) ili ona koja želi da ih uništiti (s Plutonom). Biće ovo prilično zbunjujuća sedmica.

Ako bilo koji odnos iz domene Venere želite da sačuvate, pružite ruku u 19. aprila, kada je Mesec u Vagi, sledećeg dana naleće na kvadrate i opozicije i ako nemate duge živce, ne upuštajte se u ove mirovne projekte. Naravno, kako sedmica odmiče, ne postaje lakše, a pogotovo ako osećate da se nevolja komeša u vazduhu. Tenzije se manifestuju za vreme punog Meseca u Škorpiji 22. aprila 2016. godine.

Ako niste sigurni, recept je - zatvoriti se u sebe i posvetiti se svojim planovima koji su započeli za vreme mladog Meseca jer vas ovaj pun Mesec može gurnuti u najgorem smeru opsesije, kontrole, osvete, zameranja, manipulacije i drugih začina koji se koriste u životu.

U svakom slučaju, ako želite da vam ljubavni život postane malo zanimljiviji ili neobičan, ciljajte 22. aprila 2016. godine kada je Venera u konjunkciji s Uranom. Čudne i uzbudljive (a možda i dosta čudne) prilike vrebaju u petak. Ako želite započeti novu vezu, izgledi su bolji u petak na pun Mesec, nego u subotu, kada je Mesec neaspektovan, za kraj sedmice pun Mesec u Škorpiji može da učini rezultate prilično intenzivnim.

sta_nam_donose_venerini_aspekti_do_25_aprila_2016_godine_pronalazenje_sebe_duboko_u_sebi_1

Izvor: Sensa klub

Stella Neutronica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.