Šta nam donose Venera i Mars u Lavu: kreativnost i ljubav su u vazduhu!

U utorak 1. septembra 2015. godine susreli su se Venera i Marsa u Lavu... Evo što nam nose!

Susret Venere i Marsa u Lavu je susret dvoje ljudi koji se dugo poznaju, tamo negde iz mladosti, školskih dana, fakultetskih... Oni su nekada bili zaljubljeni, a ta zaljubljenost se možda nije realizovala, možda je on bio ludo zaljubljen u nju, a možda ona u njega.

Evo ih sada piju kafu na nekom trgu i prepričavaju događaje iz minule prošlosti i kao da ona nekadašnja strast i zaljubljenost lagano naviru i kao da bi se tu svašta moglo dogoditi, jer su energije jake, strast je u vazduhu, rasplamsava se, pa lako dolazi do intimnog odnosa.

Njih dvoje sada već imaju svoje partnere, tako da je ovo i slika prevare... U svakom slučaju slika je strasti, devojke koja je sad nešto jača od muškarca, direktnija, otvorenija, odlučnija, a on je slabiji, šarmantniji, zavodljiviji, mekaniji, mada čvrst i postojan.

Ne mora to biti slučaj samo sa zaboravljenim i zabranjenim ljubavima i ne mora biti prevara, ali svakako da se takvi sada sreću, a o natalnoj karti zavisi šta će biti!

Kineski horoskop za septembar 2015. godine...

Kako god bilo - aktivno je na ljubavnom planu, kao i na kreativnom; verujem da će mladi (i oni koji se tako osećaju) ove energije najviše osetiti pa ulaze u romanse, zavođenja, očijukanja, osvajanja, nadmetanja, pokazivanja snage i libida. Recite im za zaštitu, ako još niste...

Tekst: Krunoslav Balen Zlatunić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.