Šta nam donose retrogradni Mars i retrogradni Pluton: evo u čemu treba da bude oprezan vaš horoskopski znak (ASTRO PROGNOZE)

Drage Device, vreme je da uspostavite bolju komunikaciju sa partnerom. Zadovoljstvo će biti obostrano...

Planeta akcije i seksualnosti, moći i bogatstva, Mars i Pluton, nedavno su krenule retrogradnim hodom, zbog čega je njihova snaga izvitoperena, a moć oslabljena. To će više osetiti Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, i to muškarci, kojima može nedostajati inicijative i preduzimljivosti, kao i kondicije, naročito ako se bave sportom ili često putuju zbog posla. Saradnja sa strancima i mogućnosti za dobijanje viza ili stipendija za stručno usavršavanje u nekoj stranoj zemlji mogu da se oduže, prolongiraju, tako da će samo najstrpljiviji i najuporniji stići do cilja.

Napeti aspekti Marsa sa Neptunom i Jupiterom, jačaju razne oblike zavisnosti, od seksa, preko duvana, do alkohola i droge.

Astrolozi otkrivaju: 5 poruka koje zvezde imaju za vaš horoskopski znak...

Tranzit Plutona preko Jarca, znaka ambicije, odgovornosti i discipline, upozorava da obratite više pažnje na finansije i da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita, što je naglašeno i izazovnim aspektom sa Uranom, planetom rizika.

OVAN (21.3. - 20.4.)

Retrogradni hod vaših vladalaca preko vaših astroloških polja inostranstva i karijere, upozorava da budete oprezniji ako sarađujete sa strancima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.