Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 17. septembra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 10. do 17. septembra 2018. godine - ako ovo uradite za sebe, ostvarićete veliki uspeh!

Anđeoska karta za početak nedelje - Isceljenje srca - anđeli za vas imaju divne vesti. Vi imate neverovatnu moć isceljivanja nežnim rečima i divnim osećanjima. Vaša ljubav prema bliskim osobama pomaže da njihove rane zarastu. Kada se sa nekim povežete i iskreno ga zavolite, stvarate lekovitu energiju. Zato vas anđeli podsećaju da treba obnoviti neke veze iz prošlosti, oprostiti i ponovo se povezati sa nekim dragim ljudima. Volite iskreno, a anđeli će biti tu da vas čuvaju od razočaranja.

7 načina da uspostavite snažnu vezu sa anđelima: kako da primite jasne poruke, pomoć i čistu ljubav7 načina da uspostavite snažnu vezu sa anđelima: kako da primite jasne poruke, pomoć i čistu ljubavAnđeli su uvek uz nas, samo treba da pronađemo način da uspostavimo vezu sa njima i tako dobijemo njihovu ljubav, podršku i…

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Spokoj - ova anđeoska karta vas podseća koliko vam je odmor neophodan. Naporno radite i uvek ste posvećeni poslu i dragim ljudima, ali zaboravljate da treba malo da mislite i na sebe. Ako ne volite dovoljno sebe, ne možete snažno voleti ni druge. Anđeli vam šalju važnu poruku - rezervišite vreme za opuštanje i odmor. Dovoljno je samo 15 minuta dnevno da provedete u tišini i već ćete osetiti kako vas napetost napušta. Uživajte u svakoj sekundi slobodnog vremena, opustite se u toploj kupki, čitajte knjige koje vas motivišu i uživajte u prirodi. Opuštanje je najbolji dar koji možete sebi da poklonite, a anđeli vas podsećaju da sa čistom energijom možete lakše ostvariti uspehe na raznim životnim poljima.

Ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAko ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAnđeli nam šalju jasne znakove i pokazuju da su uz nas - ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava!

Anđeoska karta za kraj nedelje - Poslušaj savete - ova karta vas podseća da ne možete sve u životu sami da uradite, već je ponekad neophodno čuti i drugo mišljenje. Razgovarajte sa prijateljima o poslu, problemima i svojim osećanjima, moguće je da će vas usmeriti na pravi put. Ne zaboravite da je u životu potrebno napraviti dobar plan za sve što radite i da su neuspesi samo velike lekcije koje nam daju snagu za nove pobede.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.