Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 11. decembra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 4. do 11. decembra 2018. godine - prihvatite darove koje vam šalje Univerzum...

Anđeoska karta za početak nedelje - Osnaživanje - ova karta ukazuje na svetlu, zlatnu i pročišćenu auru, susret sa svojom dušom i novim iskustvima. Anđeli vam pomažu da vratite snagu, ojačate i budete spremni da iskoristite moćnu energiju koju posedujete. Iako mnogi ljudi smatraju da je moć opasna i loša, svako u sebi ima spiritualnu moć koju može da iskoristi za ono što želi, za pokretanje čudesnog točka sudbine. Ne plašite se da iskoristite moć za ispunjenje ličnih želja, ambicija i maštanja, ali budite pažljivi kako je koristite, birajte sredstva, jer karma vešto prati svaki naš korak.

Kako da aktivirate pomoć anđela: probajte vežbu za otvaranje devete čakreKako da aktivirate pomoć anđela: probajte vežbu za otvaranje devete čakreDeveta čakra predstavlja energetski centar našeg Astralnog tela ili našu Auru. Ovo energetsko polje nam omogućava sklad sa…

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Ariel - obaveštava vas da imate spiritualni dar. Ova karta jača intuciju i lakše ćete primećivati znakove koje Univerzum šalje, zato obratite pažnju na svoja osećanja, snove i intuiciju i ne plašite se ako vidite mnogo više nego što ste očekivali. Nema potrebe za strah jer dar koji dobijate nosi u sebi pozitivnu svetlost i zato treba da ga prihatite i iskoristite. Čitajte, meditirajte i naučite kako da iskoristite razvijenu intuciju i ne zaboravite da širite pozitivnu energiju na druge ljude. Ako treba da donesete neku važnu odluku, rešenje će se uskoro samo pojaviti.

Kako razvezati karmičke čvorove: vežba koja čisti dušu od taloga negativnostiKako razvezati karmičke čvorove: vežba koja čisti dušu od taloga negativnostiŽelje se ispunjavaju kada je većina karmičkih čvorova razvezana, a u duši je prisutna lakoća i baršunasto osećanje ljubavi prema…

Anđeoska karta za kraj nedelje - Sonya - veruje se da nas ova kova karta povezuje sa drugom dimenzijom, odnosno sa osobama koje smo izgubili. Ovo nije mračna karta, već karta čiste ljubavi i razumevanja, znak da su neke energije i dalje povezane i da nema potrebe za strah ili brigu. Ako na pojavljivanje ove karte pomislite na neku osobu koju ste izgubili, karta ukazuje da je ta osoba dobro i da je na sigurnom. Anđeli vas hrabre da negativne emocije zamenite pozitivnim, otpustite prošlost, sačuvate uspomene i nastavite dalje.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.