ŠTA MORATE DA URADITE VEČERAS PRED PUN MESEC: kako da ostvarite vezu sa spiritualnim nebom

Noć u kojoj očekujemo pun Mesec u Biku stimulisaće i našu maštu i našu intuiciju.

Kako postići harmoniju ega i emocija, posla i doma, onoga što želimo i onoga što nam je zaista potrebno? To je ono čemu nas uči svaki pun Mesec, noć u kojem se Sunce nađe u opoziciji s Mesecom i osvetli sve suprotstavljene sile u našem životu, piše Lovesensa.

Svi naši instinkti, sve naše emocije dostižu vrhunac s punim Mesecom i potrebna nam je uvek emocionalna snaga i intuicija da prevaziđemo izazove.

Takva je i noć u kojoj očekujemo pun Mesec u Biku, koji će stimulisati i našu maštu i našu intuiciju. Sunce se poravnava sa glavnom zvezdom Južnog Krsta pa nas ova veza sa spiritualnim Neptunom uvodi u posebno romantično stanje.

RITUAL ZA ČIŠĆENJE ENERGETSKOG POLJA: evo kako Arhanđel Mihajlo pomaže da zauvek odbacimo negativnu energiju...

Imamo želju za povlačenjem, za dubokim odmorom, za specijalnom udobnošću. Večeras je trenutak da izvučete svoje najlepše prekrivače, da odaberete svilene jastučnice i ukrasite svoju spavaću sobu diskretnim svetlom.

Ugasite plave ekrane, ako je moguće, čak, zaklonite i ugašene digitalne uređaje tako da se ne vide.

Pustite neku nežnu ambijetalnu muziku. Prava je noć za aromaterapiju, odaberite novo eterično ulje koje će vas ugrejati i uspavati.

Postarajte se da u krevet odete bar jedan sat pre uobičajenog vremena, iako ne planirate da zaspite odmah. Posvetite se knjizi, a ako ste s partnerom, čitajte jedno drugom naglas.

Kombinovani uticaj spiritualnog punog Meseca i veoma srećno aspektovane Venere znači da ćete moći da se povežete na dubokom, duhovnom nivou sa svojim partnerom i svim bližnjim osobama. Takođe, sad je i pravo vreme za zaljubljivanje i pronalazak srodne duše.

Seks je spiritualni čin...

Ovo je odlično vreme za meditaciju, očekujte lucidne snove pod spiritualnom zaštitom neba.

sta-morate-da-uradite-veceras-pred-pun-mesec-kako-da-ostvarite-vezu-sa-spiritualnim-nebom-joanna-kosinska.jpg

 

K. Ivanović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.