Šta Mesec donosi vašem horoskopskom znaku: predviđanja za period od 14. novembra do 7. decembra 2014. godine

Kako je u sledećem razdoblju Mesec raspoložen prema vašem znaku proverite u horoskopu prema Mesečevim menama...

Druga četvrtina u Lavu 14. novembra 2014. godine podstaći će nas da više vremena posvetimo igri. Stvaranje onoga što raduje srce bez želje da postignemo korist obnoviće našu unutrašnju snagu. Zaigranost najviše obuzima Blizance, Vagu, Ovna i Strelca kojima je potrebno opuštanje u veselom druženju s dragim ljudima.

Lav, Bik, Škorpija i Vodolija će lako priznati greške, i spremno se našaliti na svoj račun, i time vratiti sklad u svoju vezu.

Mladi mesec u Strelcu 22. novembra donosi vedro raspoloženje, i zanimanje za duhovne teme. Tražimo smisao u svemu što nam se događa. Radije ćemo krenuti u potragu za nadahnućem nego se baviti rutinom svakodnevice. Ovo će biti odlično razdoblje za učenje. Strelac, Ribe, Devica i Blizanci osećaju da su zakoračili u novu fazu poslovnog i porodičnog života. Mnoge poteškoće će se rešavati same od sebe, što će vam dati nadu i polet da stvarate.

Lav i Ovan, Vodolija i Vaga bi trebalo da bar na kratko odu na neko putovanje. Nova perspektiva će osvežiti vaš pogled na život. Jarac i Bik, Rak i Škorpion napokon prestaju da brinu o stvarima koje ne mogu da kontrolišu. Prepuštajući se spontanom toku života obnavljaju poverenje u život.

Prva četvrt u Ribama 29. novembra obogatiće ideje koje je snagom osećanja probudio mlad mesec. Ako dopustimo da nas vodi intuicija, u prilici smo da dođemo do vrednih spoznaja. Mnoge brige postoje samo u našem umu, a srce nam javlja da ih ne uzimamo tako ozbiljno. Ribe, Strelac, Devica i Blizanci ne mogu da se odupru snažnoj potrebi za stvaranjem lepote. Rak, Škorpija, Jarac i Bik u ljubavnoj sreći pronalaze snagu za sve izazove.

Pun mesec u Blizancima 6. decembra izoštrava um, objektivnost, i sposobnost logičkog zaključivanja. Iskoristite ih za sređivanje administrativnih poslova i računa. Bićete učinkovitiji u učenju, pisanju, i svakodnevnim poslovima. Bik i Jarac imaju odličan plan za bolju zaradu, a Škorpija i Rak se posvećuju radu na sebi.

Strelac, Ribe i Devica će se vedrije nositi sa svakodnevicom, i napokon ispuniti neka davna obećanja. Ovan i Lav su svesniji vrednosti prijateljstva kojima posvećuju više vremena i pažnje. Blizanci, Vaga i Vodolija završiće mnogo započetih poslova. Prepoznajete sve što vam oduzima previše energije, i bićete spremni da bolje rasporedite svoje vreme.

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.