Šta kriju u duši Blizanci, Vage i Vodolije

Tema senke intrigirala je mnoge umetnike, a kako može da bude destruktivna opisao je Robert L. Stivenson u popularnom klasiku „Neobičan slučaj doktora Džekila i gospodina Hajda”.

Senovita strana duše u sebi sadrži prirodne i vrlo vitalne, ali još nerazvijene potencijale. Ako je zapostavimo, može imati negativne posledice na naš intimni, porodični i društveni život. Poput mračnog gospodina Hajda, svi nagoni i osećanja koja čine našu senku najopasniji su i najrazorniji kada ih potiskujemo ili projektujemo na druge. Ipak, senku ne treba posmatrati doslovno kao neku zlu silu koja nas je okupirala. Ako osvestimo postojanje neprijatnih i neželjenih nagona i osećanja, oni će da obogate naš svesni ego.

3 horoskopska znaka sa nepogrešivom intuicijom3 horoskopska znaka sa nepogrešivom intuicijomOvi znakovi Zodijaka imaju najrazvijeniju intuiciju.

Blizanci, Vaga i Vodolija, pripadnici vazdušnih znakova, u svom ličnom razvoju žele da prošire svoje znanje i upoznaju druge ljude da bi shvatili i upoznali sebe. Važno im je da imaju intelektualne podražaje, nezavisnost, priliku da uče, komuniciraju, da se bore za svoje ideale. Vole da pripadaju društvenim grupama, gde mogu da primene svoje znanje i dele svoje ideje s istomišljenicima. Inteligentni i snalažljivi, uvek su zanimljivi, zabavni, originalni. Njihovu će senu da probudi društvena izolovanost, nepodsticajno okruženje ili skučenost i dosada.

Uspešni, odlučni i lako rešavaju probleme: ova 3 horoskopska znaka nikada ne odustaju od svog ciljaUspešni, odlučni i lako rešavaju probleme: ova 3 horoskopska znaka nikada ne odustaju od svog ciljaOdlično rešavaju probleme i nikada ne odustaju od zacrtanog cilja - ovo su 3 mentalno najjača znaka u Zodijaku!

Njihova senka će pokazati svoje ružno lice u ogovaranju, spletkarenju i neiskrenosti. Ponekad će zabadati nos u tuđe živote da bi se sakrili od osećaja praznine sopstvenog života. To će im doneti vrlo malo pravih prijatelja i puno gorčine. Druga krajnost je snobizam, osuđivanje drugih, pri čemu se čine nepristupačnim, hladnim i nezainteresovanim. Mogu da budu osorni u komunikaciji i intelektualno nadmeni, ističući svoje znanje kao štit od svake neprijatnosti. Po svaku cenu će izbegavati sukobe, što ih vodi u neodlučnost, prevrtljivo i oportunističko ponašanje. Premda veruju u plemenite ciljeve, u svakodnevnom životu mogu da budu nepošteni i vrlo površni.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.