Šta tačno astrolozi mogu da vide u našem horoskopu

Jednom, kad naučimo da su promene neizostavni deo života i kako nam ne dopuštaju da se uspavamo, nego nas postiču da radimo na sebi, učimo i razvijamo svoje potencijale, tada nemamo čega da se bojimo!

Od svog učitelja astrologije sam naučila jednu važnu stvar - u tumačenju horoskopa ne smemo stavljati astrološke tehnike ispred jedinstvenosti i složenosti stvarne osobe i njenog životnog iskustva. Ne možemo "ugurati" osobe, njihovo ponašanje i njihov životni put u zacrtane obrasce - astrološke znakove i planete.

Upravo obrnuto - treba učiti iz života, otkrivati kako astrološki simboli opisuju sam život. Stoga i ne mogu astrologiju tumačiti drugačije, nego kao zadivljujuću sliku mogućnosti, mešavinu mnogih energija koje opisuju lepotu i složenost svake osobe i svakog trenutka u kojem živimo. Astrologija me uvek iznova nadahnjuje i oduševljava nudeći nove mogućnosti rada na sebi.

Da li je moguće da se neko rodi pod srećnom zvezdom: 12 načina da i vi prizovete sreću...

Ovde nećemo ponovo pričati o tome da li je astrologija prava disciplina ili praznoverje. Krenućemo od pretpostavke da nas astrologija zanima, kako je cenimo i želimo da naučimo više da bismo bolje razumeli njene mogućnosti u opisivanju nas samih. Osvrnuću se na pitanje s kojima se često susrećem, a koje odražava najčešću zabludu u astrologiji.

Na astrološku konsultaciju uglavnom odlazimo kad nam se život stvarno zakomplikuje, kad se spremaju važne promene i kad osećamo nemoć ili bol. Ono što očekujemo da čujemo jako je važno, a još je veća nada da ćete dobiti ohrabrujuće rešenje. Često klijenti na konsultaciji dolaze sa strahom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.