Šta donosi Venera u Ovnu: period jakih strasti i velikih ljubavi (ASTRO PROGNOZE)

Venera u Ovnu ovog aprila donosi još i akciju, borbu, izazove, želju za ponovnim zavođenjem...

Venera u Ovnu od 5. do 30. aprila 2016. godine.

Venera u Ovnu ide u akciju bez oklevanja. Strastvena je i traži nekoga kome će skočiti u zagrljaj, kome će pokloniti sve svoje ljubavne čari, ali ovog puta taj neko mora da bude istinski hrabar, snažan, energičan, odlučan, dostojanstven, viteškog srca.

Strasti su u vazduhu i ovo razdoblje donosi akciju, borbu, izazove, želju za ponovnim zavođenjem. Venera će imati aspekte s Marsom, Saturnom, Plutonom i Uranom, tako da možemo da očekujemo razna situacije ali i dalje je jedini zahvet hrabrost i borba; devojke će osvajati svojim pojavama, jarko crvenom bojom, a mladići šarmom, lepim gestovima i poklonima. Ovo je vrlo nestrpljiva i netaktična Venera.

Vedska astrologija: ovako izgleda jyotish prognoza za april 2016. godine...

Brzo nakon ulaska u Ovna, Venera pravi trigon s Marsom (10. do 16. aprila 2016. godine), što samo potvrđuje da nas čeka strastveno razdoblje u kojem se traži mnogo hrabrosti i akcije. Lako se odlazi na put, u stranu zemlju, gde se sklapaju poznanstva; sve je dinamično i brzo. Svakako je povoljno vreme za nove ljubavi, ali samo za odvažne i spremne na akciju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.