Šta donosi Venera od 2. do 9. novembra 2015. godine: Voliš me? Da!

Venera je glavni igrač ove nedelje! Naravno da će ljubav pobediti sve...

Započećemo ovonedeljnu prognozu neuobičajno optimistično! Venera je glavni igrač ove nedelje te zašto ne bi sebi dali malo oduška verom da ljubav pobeđuje sve? Dobro, skoro sve...

Početak nedelje donosi Veneru i Mars u konjunkciji, u Devici; Veneri nije posebno prijatno u ovom znaku logike, ali uz konjunkciju s Marsom... koga je briga! Hormoni luduju, impulsivnost raste, ne marimo za logiku! Nebo postaje sve više "škorpionsko". Merkur se pridružuje Suncu u Škorpiji. A intenzitet Škorpije poznajemo. Do kosti, snažno i jako. Merkur u Škorpiji ne priča mnogo, međutim ono što kaže - "gađa u centar"! E, da, i najčešće govori upravo ono što skrivate i ne želite ni da kažete a ni da znate. Škorpija je dobar psiholog.

Iako je aspekt Venere i Marsa egzaktan u ponedeljak, obojiće celu nedelju. Udruženi u poslovni poduhvat, a usput u klinču? Zašto da ne! Povrh svega, Venera na kraju nedelje menja znak i ulazi u svoje sedište, Vagu. Njena teritorija, što vezama i odnosima daje veće šanse, i novim i postojećim, pogotovo jer gradi sekstil sa Saturnom koji dalje povećava stabilnost svim onim vezama koje započnu u ovom razdoblju. I postojećim možda, koje su preživele mali potres.

Karmički zodijak: šta treba da nauči duša vašeg horoskopskog znaka...

Ove nedelje imamo mogućnost da stabilizujemo stvari. Naime, ovaj susret Venere i Marsa događa se tri puta. Pređašnji susreti su neke stare priče izvukli iz ormara. Njihov poslednji susret bio je na početku septembra u Lavu, no nakon toga Venera je krenula retrogradno i dogodili su se pogrešni koraci, nesporazumi, razilaženja i prekidi.

Na redu je stabilizacija, dakle. Imamo mogućnost da pospemo malo magičnog praha po ljubavnim odnosima. Da li treba da sredite neku situaciju s kraja leta? Reći nekome iskreno "oprosti"? Započnite običnim pozivom, mejlom ili pismom koje započinje s "Oprosti..." ali molimo suzdržite se nakon toga.

Devica je pragmatična. Voliš me? Da. Volim te? da. To je to. Činjenice. Držite se činjenica. I zapamtite, ne govorimo o šašavim kratkim SMS porukama, govorimo o ljubavnom pismu, o tome da podignete slušalicu i kažete šta imate. Merkur je u Devici "doma", on govori proverene informacije i besprekorno se izražava, a u Škorpiji... u Škorpiji govori iz istinske dubine. Koju ruku na srce, retki mogu izreći.

Ovo će svakako biti aspekt koji će neke priče privesti konačnom kraju ili konačno stabilnom početku i dati možda na prvu teška srca, slomljenim srcima priliku za novi početak. No o tome sledeće nedelje, kada Venera dobro zagazi u Vagu i sedne na Mesečev čvor...

sta_donosi_venera_od_2_do_9_novembra_2015_godine_volis_me_da_2

Astrolog: Stella Neutronica


Stella Neutronica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.