Šta donosi pomračenje Sunca u Devici: budite oprezni u donošenju važnih odluka

Delimično pomračenje Sunca koje će biti 13. septembra 2015. godine dešava se u znaku Device i može da pojača nervnu napetost, tenzije i da utiče na poslovne odluke, odnose sa kolegama, rodbinom, komšijama...

Delimično pomračenje Sunca, 13. septembra, neće biti tako spektakularno kao što je bilo prethodno, martovsko, a neće se ni videti iz naše zemlje, već iznad južne Afrike, Indijskog okeana i Antarktika. Pošto se dešava u znaku Device, može da pojača nervnu napetost i tenzije i da utiče na poslovne odluke, odnose sa kolegama, rodbinom, komšijama.

Zato bi nedelju dana uoči i posle pomračenja trebalo da izbegavate rasprave i na poslu i u domu, velike investicije i kupovine, promenu posla, selidbu, venčanje. Ako baš morate da donesete neke odluke u tom periodu ili ne možete da izbegnete početak ili završetak nekih važnih poslova ili planova, maksimalno uključite razum i budite oprezniji.

Astrologija otkriva: da li ste čuvar tradicije, propovednik, hodočasnik ili intuitivno produhovljeni...

Pomračenja Sunca i Meseca su prirodne pojave koje se događaju svake godine, više puta, osim totalnih pomračenja. I dok pomračenja Meseca više utiču na našu psihu i emocije, kao i na žene, pomračenje Sunca ima više uticaja na vitalnost, društveni status i profesionalnu poziciju kao i na muškarce kod kojih može da podstakne posesivnost i ljubomoru. Jači pol može da ima problema sa vidom na desnom, a žene na levom oku.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.