Šta donosi pomračenje Meseca u Vagi: sumnja u ljubav, sumnja u sebe

Mesec u Vagi utiče na ljubavne odnose, ali i izaziva težnju ka miru i harmoniji...

23. mart 2016. godine pomračenje Meseca u Vagi

Pomračenje Meseca je u znaku partnerstva, braka, javnosti, saradnje, udruživanju u Vagi 23.marta 2016. godine u 13. sati (područje Srbije) na 3 stepenu. Biće u sekstilu sa Marsom i opoziciji sa Merkurom. Pomračenje Meseca je uvek u periodu punog Meseca i deluje pretežno na osećanja. Vaga je znak koji se odnosi na partnerstva, kako emotivna, bračna, tako i ona poslovna, kao i na javnost, politiku, odnosno u širom smislu ona se odnosi na odnose sa drugima.

Mesec u Vagi deluje na ljubavne odnose, oni mogu biti neusklađeni, a naročito ako smo mi sami u neskladu sa sobom, ako se prepustimo nemiru i napetosti. Na tome treba da radite na sebi kako biste izbegli nesuglasice i naišli na nerazumevanje u odnosima sa drugima. Nasuprot Mesecu u Vagi, nalazi se u periodu pomračenja Sunce u Ovnu. Ono je tu okrenuto više potrebama pojednica, egoističkim, posebno kod osoba koje imaju podznak u Ovnu će to doći do izražaja.

Astro prognoze: šta vaš horoskopski znak čeka u vreme vladavine Ovna...

One će nastojati da ispolje sebe, da istaknu svoje potrebe, ili sopstvenu snagu i ako se pri tome ne osvrnu na potrebe drugih, može doći do nesklada u odnosima sa drugima, posebno u braku, ili u poslovnoj saradnji, ako im podznak nije na počeku znaka. Mars je u Strelcu, u trigonu sa Suncem i u sekstilu sa Mesecom tokom pomračenja i on će doprineti da se dešavanja nemaju loš ishod, kako je uobičajeno. S druge strane Venera, koja vlada Mesecom je u Ribama u kvadratu sa Saturnom u Strelcu i kada su osećanja u pitanju, onda se može pojaviti tuga, nezadovoljstvo, osećanje nedostatka ljubavi, ili sumnje u ljubav.

Na to treba obratiti pažnju. Ne treba dozvoliti da vas obuzmu negativna osećanja, da vas ona dovedu u stanje u kojem se nećete dobro osećati i u kojem će takve misli loše uticati na vaše zdravlje. Već dva dana, a posebno dan pred pomračenje je moguća pojačana uznemirenost, unutrašnji nemir, ili povećana napetost kako u sebi tako i u odnosima sa drugima, više osećanja nemira, napetosti, ili isčekivanja. Tada je dobro biti aktivan, radan, završavati neke aktivnosti koje ste radili u prethodnim danima. Ako budete radni, tada ćete se bolje osećati u danima pre pomračenja Meseca u Vagi.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.