Šta donosi Mesečeva eklipsa u Vagi: koja smo lutanja prepustili večnosti

Nešto što je bilo opterećenje i teret, sada je samo jedan korak napred...

Mesečeva eklipsa u Vagi od 23. marta 2016. godine, uticaj 2 meseca.

Da li grešim ako stavim sve pod pritisak? Da se dam nekome ili zatvorim svoja vrata? Ili da utopim svoje sene, da ih utopim bar još jednom?

Mesečeva eklipsa na 3* znaka Vage deluje kao prostranstvo tišina. Ne događa se ništa, barem ne toliko važno. Još jednom prekoračimo teret koji guramo napred. Sasvim obični ljudi, sasvim obične ljubavi. Kotrljamo se. Baš kao i uvek. Misleći da prolazi još samo jedan dan.

Mesec u Vagi stavlja naznake na partnerstva, odnose, veze, međuljudske odnose, pravne stvari. I pomalo tiho nas dočekuje, bez nekog prevelikog teatra. Mislimo kako se ništa nije promenilo i mislimo da i neće. Jer tu smo. Svakoga dana ustajemo sa gladnom željom da budemo deo sebe. I jedemo se. Međusobno. Ukus naše kože modri pod usnama. Da li izjedanje nas samih ume da bude tako nečujno?

Tajne vašeg horoskopskog znaka: zabavna, neustrašiva i strastvena žena Ovan...

Dogodio se tek poneki potres. Tek poneka svađa. Tek poneki rastanak. Bili smo deo tek poneke priče u kojima postajemo svedoci nekih narušenih međuljudskih odnosa. Posvađali smo se. Ne krajno. Dovoljno da mislimo da je Mesec ispunio svoju svrhu. Metež. Nerazumevanja. Stakla naših misli pucala su samo jednom. I nikad nismo prebrojali te komade. Nastavili smo dalje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.