Šta će vas pitati tranzitna Venera u trigonu sa Neptunom: volite li vi sebe uopšte?

Venera u Škorpiji u trigonu sa Neptunom ume da donese zablude. Ovo je period kada ćete nekome možda oprostiti i neoprostivo...

Tranzitna Venera biće u trigonu sa Neptunom od 8. do 15. decembra 2015. godine.

Preplavljene su misli na rubu kože. Zaboravljeni titraju, pokušavaju da objasne neku zakočenu, umetnutu, utrnutu bol. Savijamo se u dodire mašte. Realnost manje boli kada je zapletemo u Sebe. Mesec je u znaku Škorpije, a Venera rasparčava svoja htenja sa Neptunom. Razdvojile su se pomalo emocije od želja duse. Možda smo shvatili da ono što volimo ponekad zahteva voljenje iz daleka.

Mnogo je teških potreba za razdvajanjem svega. Neki odnosi ugledaju svoj kraj pre svitanja. Suočeni sa smrću možda umemo i da se probudimo. Vesti koje nam dolaze nisu bas oličenje lepote. Grizemo se jer je bilo toliko još toga što smo mogli da damo, a nismo. Možda i nije bilo vreme. Domovi se urušavaju. Možda jer moramo da odemo. Saturn u Strelcu nas vodi negde na put. Mi ne pripadamo svetu u kojem jesmo. Ponekad ne pripadamo ni sebi. Palimo sveće u tuđim venama. Strast nam izgleda kao novi pokušaj onoga sutra. Ali neće nas to izvući. Ne iz ove kože. Ludila. Htenja. Života koji nisu bili naši.

Pa se spotičemo o svoje udarce. Rane se još uvek vijore na vetru. Menjamo se. Hvatamo se za poslednje vozove i ne znamo kuda ćemo otići. Ako smo krenuli, dobro je. Udahnućemo još neki vakuum svoga ludila i raspasti se. Na delove sebe samih... Jer u čemu bi inače tražili život, ako ne u onome što ostavljamo za nama. Budiš se na poslednjoj strani nečijeg jutra. I ko zna zašto je to dobro... Nestajanja. Naša. Volimo u Mraku.

Ljubavni decembarski horoskop 2015. godine: kome se ostvaruju svi ljubavni snovi...

Venera u Škorpiji u trigonu sa Neptunom ume da donese zablude... Najgore što žene ovih dana mogu gajiti u sebi jesu zavaravanja. Nekome praštate i neoprostivo. Pa na rubu svoje niti dotičete tamu. Intenzivne emocije su lepe. Duboke emocije su vam potrebne, ali to ne znači da treba da podržavate bol. Ni u sebi ni u drugima. To nije ljubav. Ona ne boli. Bole samo odluke ispred kojih nismo stali. Bole ožiljci od kojih se nismo zaštitili. Bole udarci koje smo svesno dopustili. Niko ne ume da rani naše srce, ako me to ne dozvolimo. Najmanje ako mu to dozvolimo dva puta.

Imajte na umu, ne samo sada već i zauvek, da se vaši partneri nakon prevara ne vraćaju zato što vas vole, već zato što imaju kome da se vrate. Da vole, ne bi ni odlazili. Ne tešite se time da uvek kucaju na vaša vrata, da padaju iznova u vaše zagrljaje, ne tešite se da je to njihov način voljenja. Prevare nisu način na koji volimo. One su naše slabosti. Voleti možemo površno, duboko, jako ili snažno. Varati možemo kako poželimo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.