Šta će nam doneti Mars u Blizancima: pazite kuda idu vaše reči

Kad crveni Mars uđe u vetropirnog Blizanca, reči mogu biti i oružje i afrodizijak... šta je vaš izbor?

Od 21. aprila do 4. juna Mars je u Blizancima. Energija će se ulagati u prikupljanje i davanje informacija, komunikaciju, učenje, razgovore, rasprave a telefoni i pristup internetu će vam biti još prisutniji u životu, piše Lepa & Srećna.

Imaćete više opcija i mogućnosti za izbor. Otkrićete nove dimenzije događaja. Ovo je odličan period za nove ideje i njihovu realizaciju, biće novih početaka. Mnogo ideja i česte promene situacije mogu rezultirati u površnosti ili rasejanosti, sve će postati mnogo dinamičnije a vi ćete brže padati u dosadu.

Šta nam donosi RETROGRADNI PLUTON: Horoskop za vreme senki i isceljenja...

Budite otvoreni za nove ljude i za nove situacije koje će se sada pojaviti u vašem životu, možda ništa od toga neće biti dugotrajno ali će biti interesantno i može vam otvoriti neke druge puteve.

Može vam se desiti da žonglirate između više opcija. Možda ćete više nego obično pričati o onome što vas nervira, pisati ljutite poruke ili ćete primetiti da ste nervozni i sarkastični više nego obično.

U seksualnim odnosima glavni adut će biti um a privlačiće vas novo, dinamično i raznovrsno.

Ovo je povoljno vreme da započnete novi hobi a posebno je povoljan period da upišete neki instrument, na primer gitaru ili klavir ili da upišete školu stranih jezika.

Izvor: Lepa & Srećna

T. G.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.