Solarna eklipsa u Ribama: koliko umemo da branimo ono što volimo (ASTRO PROGNOZE)

Preispitivanja duše. Trenutak u kojima je realnost izmešana sa stvarnošću ume da se pokoleba. Jer jedno je ushićenje, a hiljadu je drugih mogućnosti.

Solarna eklipsa u Ribama od 8. do 9. marta 2016. godine.

„Ne radi se toliko o životu kojeg živiš. Nije to samo nešto što uzmeš, dato ti je..."

Solarna eklipsa dočekuje nas na 18* znaka riba, u drugoj dekadi ovog znaka. Mesec i Sunce zajedno, nasuprot Jupiteru u Devici i u kvadratu sa Saturnom u Strelcu.

Kako nadenuti ime nečemu što je iluzija. I kako to isto zadržati kada prsne. Lomljiva bivaju naša ogledala. Pukotine zaronjene u trzajevima. Pitkog je ukusa sve ono što nas boli. I leči. I dovodi do ludila. Neke emocije ne mogu se objasniti. One nisu zaslužene. Nemaju razloga da traju. Nemaju možda ni kvalitet ni snagu, a opet su tu. Drže nas. Naše oči utopljene u vodi. Postoje te faze, ti odnosi, te emocije, koje su neobjašnjive. Naprosto se dogode i onda traju. Vekovima. Ničim zaslužene. Nejasne. I kad god pomisilimo da smo ih razumeli, shvatimo da o njima znamo najmanje.

Nedeljni horoskop za period od 6. do 12. marta 2016. godine: šta obećava Vodolijanska energija optimizma...

Primetili ste da se neke osobe vraćaju u vaše živote. Možda odlazite i vi u njihove. Nepozvani. Kao i oni. I uvek iznova, kako god krenete, osećate protočnost. Neke neobjašnjive spone. Gotovo sulude, drže vas. Postoje ljudi koji su došli u vaš svet da vam promene strukturu bića. Da vas dovedu do nekih nikad dosegnutih vrhunaca. Jer sa njima je lako, baš onda kada je najteže.

Šapćete im i razumeju iako ništa nisu razumeli. Neki spoj vaših duša odigra bolje od vas samih te delove. Prozne, prozaične teatre vaših života. Čini se da sanjate. Ogoljeni u stenkama svoje prisutnosti. Jer dodiruju... Itekako. Ovo je mesto granica zaborava. Preispitivanja duše. Trenutci u kojima je realnost izmešana sa stvarnošću ume da se pokoleba. Jer jedno je ushićenje, a hiljadu je drugih mogućnosti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.