ŠKORPIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU

Veliki godišnji horoskop za Škorpiju - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2020. godini!

Godišnji horoskop za Škorpiju za 2020. godinu!

UVOD

Koristite svoju pozitivnu energiju da pomognete drugima da napreduju u svojim životima. Možete izabrati šta želite da radite kao i ono šta ne želite u 2020. godini. Zato maksimalno razumno iskoristite ovu godinu.

Za vas će 2020. godina biti posebno napredna i mnogo toga što ćete požnjeti kao nagrade dolazi od vašeg napora uloženog u prošlosti. Vaš dom će biti bitan za vas i obilovaće sa puno aktivnosti.

Istaknuta su partnerstva i odnosi svih vrsta i donose vamstabilnost i pitanja koja treba da se reše. Potrebna vam je svest o vašoj unutrašnjoj snazi i motivima, i kada to primenite na vaše akcije, to vam obećava korisnu i izuzetno moćnu godinu.

POSAO I KARIJERA

Ova 2020. neće biti veoma produktivna godina za Škorpije. Verovatno će vam biti dosadno na vašem trenutnom poslu. Ovo može zahtevati promenu vaše karijere. Međutim, ovo je vrlo ozbiljna odluka i o njoj treba dobro razmisliti pre nego što se odlučite na nju. Pokušajte naći posao koji ide u skladu sa vašim veštinama i sa stvarima koje volite da radite. Nema smisla napustiti dosadan posao da biste prešli na neki koji je isto tako dosadan, ako ne i dosadniji. Pronađite svoj poziv i odgovorite na njega na najbolji mogući način.

Ova 2020. godina bi trebalo da bude prilično opuštena kada je u pitanju finansijska situacija za Škorpije. Ako imate bilo kakvih pitanja o važnim budžetskim stvarima, onda bi trebalo da razgovarate sa vašim bankarom ili finansijskim savetnikom. Budite sigurni da ćete platiti sve dugove i pokušajte da vratite novac od svakoga kome ste pozajmljivali novac u prošlosti. Otkrićete da možete biti prilično ubedljivi čak i u 2020. godini čak i tokom retrogradnog Merkura.

Karijera vam je uzela zalet u prošloj godini, a 2020. će biti slično sredinom godine kada ćete biti slobodni da se izrazite profesionalno. To može rezultirati nekom promocijom, iskorakom napred, dobrim procenama i većom produktivnošću. Rezultati vašeg marljivog rada i usmerenosti, prihvatanje lične i profesionalne odgovornosti, biće ove godine na vidiku. Možda ste skloni previše intenzivnom fokusiranju na posao, zato budite oprezni, ne gurajte se i ne budite previše agrsivni. Sredina leta i sredina jeseni su vremena kada pogotovo ne treba da se sukobljavate sa sardnicima i vašim nadređenima.

Rano proleće 2020. godine donosi vam energije potrebne za privlačenje nagrada, kroz dobru žetvu onoga što ste ranije posejali. Nastavljajući obiljem kroz godinu i do samog kraja 2020. godine mogli biste dostići najvišu tačku vaše proizvodnje i prihoda tokom mnogih godina dosad. To je vreme za očuvanje vaše budućnosti.

Zapamtite, sve dobre stvari idu u ciklusima i nakon vaše najjače godine od mnogo godina unazad, može da sledi samo godina gde ćete ponovo krenuti od manjeg. Sjajnost, lična moć, vizija i bistrina su sve ključne reči za vaše finansije u ovoj godini. Kasnije u godini privlačićete ono za čim ste žudili da vam pruži sigurnost i zadovoljstvo.

LJUBAV

Vaš ljubavni život nastaviće se u većoj meri kao i prošle godine. Ipak će ovo biti mala promena, jer se predviđa da će i 2020. godina biti veoma strasna pa čak i za one koji budu prvi put u nekoj vezi. Ako ste već u vezi, tada ćete biti više skloni romantičnim sastancima i strastvenoj ljubavi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.