Saznajte šta vaš znak Zodijaka mora da izbegne do 28. marta: horoskop otkriva planove retrogradnog Merkura

Kada nas retrogradni Merkur poveze u svojim kočijama izneverenih očekivanja - evo šta vaš znak Zodijaka treba da izbegne do 28. marta 2019. godine!

Tri ili četiri puta godišnje planeta Merkur izgleda kao da se kreće unazad na nebu i to traje otprilike 3 nedelje. Ovaj fenomen naziva se retrogradni Merkur.

Dok se planeta zapravo ne kreće unazad u orbiti, kao što to ne čini nijedna planeta, ova iluzija nastaje zbog činjenice da Zemlja kruži oko Sunca različitom brzinom od ostalih planeta.

5. marta Merkur će se početi kretati retrogradno, a nastaviće sve do 28. marta.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART 2019. GODINEVELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART 2019. GODINEMesečni horoskop za mart 2019. godine - evo kakvu nam ljubavnu bajku spremaju zvezde ovog meseca!

Dok vizualno to može biti iluzija, to ipak ima uticaj na energije prisutne ovde na Zemlji! Retrogradni Merkur će doneti mnoštvo prilika u vaš život, ali istovremeno će doneti i svoje izazove. Da biste izbegli neke od predvidljivijih izazova tokom ovog vremena, ovde je prikazan pregled onoga što biste trebali izbegavati prema vašem znaku Zodijaka.

Ovan

Dok ste obično jedan otvoren i samouveren pojedinac, koji ne drži svoje misli za sebe, možda se ipak želite malo primiriti tokom tog vremena. Vaš ego može samo doneti štetu, jer izražavanje vašeg mišljenja može izgledati kao dominantno ili teško.

Kako biste izbegli bilo kakav potencijalni sukob sa ljudima u vašem životu, pokušajte razumeti njihovu stranu, a ne raspravljati kako biste dokazali da ste u pravu.

Bik

Iako često delujete kao čvrsti temelj za one ljude u vašem životu koji se bore sa stabilnošću, ovoga puta ćete biti daleko podložniji uticaju tih pojedinaca na vašu energiju.

Uvidećete da vam smirivanje tog preterano uznemirenog prijatelja može odneti svu energiju, ostavljajući vas iscrpljenim. Kako biste se zaštitili, važno je postaviti neke zdrave granice.

Blizanci

Oduvek ste znali da postavljate trendove i da ste šarmer, i da osvajate svakoga ko se pojavi u vašem životu svojom čarolijom. Tokom retrogradnog Merkura možete se iznenada zainteresovati za ideju statusa i prestiža.

Podsetite se da u prijateljstvu ima više toga od glamura. Ne dopustite sebi da zaboravite na one koji su vam ostali odani tokom godina.

Rak

Upravo ovaj retrogradni Merkur pada u vašu desetu kuću, što je veliki znak upozorenja za vaše interakcije sa muškarcima u vašem životu – od romantičnog partnera do muškog saradnika.

Vaša sposobnost da imate zdravu, produktivnu interakciju sa muškom polovinom vrste blago je pomućena tokom tog vremena, ostavljajući vas da ih prosudite na temelju stereotipa i loših slika. Pokušajte ne delovati prebrzo, dajući sebi vremena da logično razmotrite situaciju pre nego što vaše emocije preuzmu.

Lav

Uvek ste uživali u svojoj kreativnoj strani, izražavajući se na više načina – od modernih frizura do najnovijih trendova šminke. Za vreme retrogradnog Merkura imaćete specifičan kreativni izražaj – kroz oblačenje.

Postoje neke stvari koje bi ipak trebali imati na umu. Dok je korišćenje uticaja drugih kultura redovni deo ljudske interakcije, pazite da ne pređete granicu u kulturnom prisvajanju.

Devica

Dugo ste zadržavali samokontrolu, uvek pažljivo birajući reči, osiguravajući time da budete spremni za svaku situaciju. Sada kada je Merkur retrogradan, shvatićete da vam je jedno područje vašeg samoizražavanja teško kontrolisati – vaš izraz lica!

Sada ćete otkriti da ne možete sakriti kako se osećate jer vaše lice to odaje svima oko vas. Pokušajte dati sve od sebe kako biste izbegli da drugi vide kako im (zasluženo) bacate noževe iz očiju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.