Saznajte šta se krije u vašoj duši ako ste Rak, Škorpija ili Riba

Ako osvestimo postojanje neprijatnih i neželjenih nagona i osećanja, oni će da obogate naš svesni ego. U senci se kriju korisne mogućnosti, pa radom na senci možemo da ojačamo svoje prirodne instinkte, oslobodimo kreativne impulse i razvijemo sposobnost za realističan uvid u stvarnost i primerene reakcije na sve s čime se susrećemo.

Suočavanje sa senkom daje nam priliku za saosećanje i prihvatanje svih ranjenih, osetljivih i odbačenih delova sopstvene duše. Da bismo postigli psihološku stabilnost, imali pristup sopstvenim izvorima kreativnosti i postigli istinsku duhovnost, treba da se suočimo s tamom, pobedimo svoje strahove i pretvorimo ih u korisne saveznike. 

Horoskop - ko je idealan bračni partner za vaš znak: Ovan želi partnera koji voli avanture, a Rak zahteva emotivnu sigurnostHoroskop - ko je idealan bračni partner za vaš znak: Ovan želi partnera koji voli avanture, a Rak zahteva emotivnu sigurnostSigurno bar nekad pomislite kakav je vaš idealan partner - horoskop otkriva ko je savršen bračni partner za vaš horoskopski znak!

Vodeni znakovi, Rak, Škorpija i Ribe, u svom ličnom razvoju uče da prepoznaju svoje osećaje prema drugima, osvešćuju svoju potrebu za bliskošću. Spremni su da zarone u emocionalne dubine, stope se s raznim vrstama osećaja razvijajući saosećanje, maštovitost i intuiciju. Daće vam svoje srce, nesebično pomagati, žrtvovati se ako je potrebno, da bi stvorili sopstveni osećaj emotivne sigurnosti. Njihova se senka javlja kad im zapreti samoća, kad se osete odbačenima i nevoljenima.

Horoskop - saznajte šta nam donosi Uran u Biku narednih 8 godinaHoroskop - saznajte šta nam donosi Uran u Biku narednih 8 godinaOd 15. maja 2018. godine, Uran (Nebo) ušao je u znak Bika (Zemlja). Od 7. avgusta počinje da se kreće retrogradno, vraća se na…

Da bi zadržali bliskost i ljubav mogu da manipulišu tuđim osećanjima, izigravaju bespomoćnu žrtvu i kontrolišu vas osećajem krivice koji su vam nametnuli. Ako osete da želite da im izmaknete, mogu da budu ljubomorni i osvetoljubivi. Iz njihove senke mogu da izrone hirovitost, dramatični ispadi besa i suza, posesivnost i razne zavisnosti. Mogu da budu sebični, zahtevni, preterano osetljivi. Ponekad su pesimisti koji sažaljevaju sami sebe, a mogu da budu i autodestruktivni. Kad ne mogu da izađu na kraj sa stvarnošću, pobeći će u svoju unutrašnjost, čuvaće tajne, biće potpuno nepristupačni.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.