Horoskop - saznajte šta nam donosi Uran u Biku narednih 8 godina

Od 15. maja 2018. godine, Uran (Nebo) ušao je u znak Bika (Zemlja). Od 7. avgusta počinje da se kreće retrogradno, vraća se na poslednje stepene znaka Ovna, a zatim ponovo kreće direktno, 2. januara 2019. godine, od nultog stepena znaka Bika. Kakve nam udare sudbine donosi ovaj moćan astrološki aspekt...

U periodu dok Uran bude retrogradan, biće snažno naglašena tema slobode. Koju god odluku budemo trebali da donesemo, na bilo kom polju, u glavi će nam brujati isto pitanje – da li mi situacija iz koje želim da izađem i da se oslobodim donosi stres i tenziju? Pojačani ce biti nemir i nervoza, pogotovo ako radimo i živimo ono što nam ne prija. To je zato što Uran i te kako „radi“ kada je neophodno da se oslobodimo, kada pružamo otpor jer nam je „dobro“ u zoni komfora, kada smo u procepu između starog i novog. Identitet Uranovog energetskog centra je zapravo stanje kosmičke svesti, koju Danijel Didier naziva prostorom srebra. Osnovni problem Uranovog energetskog centra (koji se nalazi na 5-6 cm iznad glave), jeste nerazumevanje sopstvenih izbora i „slobode“, pa upravo u ovom periodu možemo biti rastrzani, napeti i nervozni.

Horoskop - šta nam donosi Uran u Biku do 2026. godine: kako iskoristiti moć Uranovog energetskog centraHoroskop - šta nam donosi Uran u Biku do 2026. godine: kako iskoristiti moć Uranovog energetskog centraKako biste sprečili pojačan nemir za vreme vladavine Urana u Biku, praktikujte ove lake vežbe za buđenje energije Uranovog…

Kod svih koji imaju između 38 i 42 godine, aktuelna je opozicija tranzitnog sa natalnim Uranom, što ukazuje na prolazak kroz krizu srednjih godina. Pojedina istraživanja su pokazala da kriza srednjih godina najcešće nastupa oko 43-44. godine, mada može da se javi već u 35. godini i da traje sve do 50. Takođe, dokazano je da kod žena traje između 3-5 godina, a kod muškaraca duplo duže, izmedu 3-10 godina. Većina ljudi u ovom periodu života „poludi“. Tako to barem doživljavaju posmatrači sa strane. Pa dobro, šta ima loše u tome? Problemi i zdravstvene tegobe upravo i nastaju zbog toga što ne dozvoljavamo sebi da živimo sopstvenu autentičnu prirodu. Uran „poludi“ samo kad ne živi svoju apsolutnu slobodu.

3 najemotivnija horoskopska znaka: ovi znakovi Zodijaka teško zaboravljaju staru ljubav3 najemotivnija horoskopska znaka: ovi znakovi Zodijaka teško zaboravljaju staru ljubavOvi znakovi dugo misle na staru ljubav - evo ko su najemotivniji muškarci u Zodijaku!

Kako Pipi Duga Čarapa kaže: „Ovo nikada nisam radila, sigurna sam da mogu!“ Upravo to nam, u najproduktivnijim godinama života, daje osećaj da smo živi, da živimo svaku godinu, svaku dekadu i slavimo je u njenom punom sjaju. Zato nam i dobro dođe Uran.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.