Saznajte koja tri znaka su zločesta deca kada je humor u pitanju

Strastveni i živopisni pripadnici vatrenih znakova vole da se igraju, a humor je za njih najzabavnija društvena igra odraslih.

Pomoću humora možemo poboljšati komunikaciju i time sebi olakšati stvaranje društvenih ili intimnih veza. Uz humor ćemo lakše rešiti svakodnevne probleme, pa možemo biti uspešniji u poslu ili se barem kroz svakodnevicu kretati sa manje stresa. Smeh je jedan od najjednostavnijih lekova protiv svakodnevnog stresa, a smisao za humor pomaže nam u dugoročnom održavanju dobrog zdravlja.

Uspešni, odlučni i lako rešavaju probleme: ova 3 horoskopska znaka nikada ne odustaju od svog ciljaUspešni, odlučni i lako rešavaju probleme: ova 3 horoskopska znaka nikada ne odustaju od svog ciljaOdlično rešavaju probleme i nikada ne odustaju od zacrtanog cilja - ovo su 3 mentalno najjača znaka u Zodijaku!

Vatreni znakovi su detinjasti u svojim šalama pa su im najsmešnije neslane šale, podvale i svakakve vragolije. Vrlo su ekspresivni, s talentom za preterivanje i dramatičnost te su izvanredni zabavljači koji izazivanju grohotan smeh. Humor je njihov način da se istaknu, zadive druge svojom ličnošću, da svakodnevno glume na pozornici života. Lako se dogodi da prekorače granicu dobrog ukusa jer su ponekad previše direktni, ali uglavnom nemaju zle namere. Vole jednostavnu vrstu humora, bez velikih apstrakcija. Nekima se taj snažan, direktan, jednostavan humor može činiti hvalisavim i nezrelim, ali on isijava životnu radost i toplinu.

Horoskop - saznajte šta nam donosi Uran u Biku narednih 8 godinaHoroskop - saznajte šta nam donosi Uran u Biku narednih 8 godinaOd 15. maja 2018. godine, Uran (Nebo) ušao je u znak Bika (Zemlja). Od 7. avgusta počinje da se kreće retrogradno, vraća se na…

Ovan će češće humor izražavati na fizički način, glumiti i demonstrirati ono što želi, nego što će ga izražavati rečima. Čarli Čaplin je, na primer, bio Ovan. Dovoljno je da se setimo njegovog slavnog lika skitnice! Ovan voli izazivati svojim humorom, šaliti se na račun drugih, važno mu je da bude smešniji od drugih, u čemu obično vrlo lako uspeva.

Lav je talentovan zabavljač i improvizator, uživa da zabavlja druge. Koristi se preterivanjem, vrlo je dramatičan i može biti arogantan. Ali zna da se našali i na tuđ i na svoj račun. Podsticajna publika daće mu dodatan polet pa njegovoj šaljivoj zaigranosti nema kraja.

Strelac je jedan od najtalentovanijih šaljivaca koji voli da priča priče. Njegov dublji uvid i oštri komentari često su sarkastični. Lako će ih zapakovati u šaljivo ruho pa, iako nije usmeren na nekoga lično, ipak može uvrediti onoga ko se oseća pogođen strelicom njegovog pametnog, direktnog i britkog humora.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.