Horoskop otkriva: ovi znakovi se privlače, ali teško će sačuvati ljubav

Pronađite znak u kome se nalazi vaše Sunce i proverite da li sa svojim partnerom imate napet odnos pun varnica ali i nerazumevanja.

Napetost i privlačnost, strast i hladnoća, nerazumevanje, povremena snažna neslaganja, svađe i mirenja povezuju astrološke parove u jedinstvenu toplo - hladnu dinamiku odnosa. Uzrečica „Ne mogu sa tobom, ali ni bez tebe“ najbolje opisuje ovaj kompleksan odnos. Privlačnost nesumnjivo postoji i može se izraziti u snažnoj seksualnoj hemiji, ali neslaganja su isto toliko jaka i stvaraju faze odbojnosti i hladnoće.

Seks, poštovanje, bezuslovna ljubav: 6 vrsta ljubavi koje spajaju partnereSeks, poštovanje, bezuslovna ljubav: 6 vrsta ljubavi koje spajaju partnereŠta je ljubav? Odgovora može biti bezbroj, u zavisnosti od toga koga pitamo i kakvo je njegovo iskustvo bilo u detinjstvu.…

Partneri kao da su pravi stručnjaci u tome da povrede jedno drugo budeći neke stare emotivne povrede i nesigurnosti koje su se duboko ukorenile još u ranoj fazi odrastanja. Partneri su ponosni, tvrdoglavi, nepopustljivo se drže svojih uverenja te je stalno prisutna atmosfera nadmetanja, dokazivanja, međusobne borbe za dominantan položaj. Pomirenja su najbolja u krevetu uz mnogo strasti, ali treba mnogo raditi kako bi se raščistile nesuglasice i postigao sklad. Kad u tome uspeju, postaju vrlo moćan par čija seksualna hemija ne bledi.

Ovo su simptomi opsesivne ljubavi: tanka granica između zaljubljivanja i fatalne privlačnostiOvo su simptomi opsesivne ljubavi: tanka granica između zaljubljivanja i fatalne privlačnostiOpsesivno zaljubljena osoba ne traži ravnopravan odnos. Ona se postavlja kao progonilac, kada je sva moć u njenim rukama, ili se…

Saznajte sa kojim znakom imate toplo-hladnu sekusalnu hemiju:

 1. Ovan            Rak i Jarac 
 2. Vaga            Rak i Jarac
 3. Bik               Lav i Vodolija 
 4. Škorpion      Lav i Vodolija
 5. Blizanci        Devica i Ribe 
 6. Strelac         Devica i Ribe
 7. Rak              Ovan i Vaga 
 8. Jarac            Ovan i Vaga
 9. Lav               Bik i Škorpion 
 10. Vodolija       Bik i Škorpion
 11. Devica          Blizanci i Strelac 
 12. Ribe             Blizanci i Strelac

Izvor: Sensa.hr

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.