Ružičasti Mesec donosi sreću za ženska srca: evo kakvu sudbinu kroji pun Mesec u znaku Vage (11. april 2017. godine)

Pun Mesec posipa životne puteve ružičastim prahom i otvara vrata velikom uspehu! Pročitajte kakva energija vas prati ulaskom punog Meseca u znak Vage...

Retrogradne planete su obeležile april 2017. godine kao mesec koji na svakom koraku zadaje nove prepreke, ali ulazak punog Meseca u znak Vage 11. aprila 2017. godine donosi mističnu energiju koja pokazuje pravi put ka ispunjenju životnih ambicija i skrivenih želja, piše Lovesensa.

Horoskop za promenu ljubavi i ostvarenje planova: kako da preživite izazove Saturna u Strelcu (do 20. 12. 2017. godine)...

Ovaj pun Mesec naziva se još i ružičasti Mesec jer donosi pravu energiju proleća i podseća nas na snagu i moć koju nosimo u sebi. Ali, ne treba zaboraviti da je ovaj Mesec nosilac ženske sreće i dobre karme, pa će dame ubrati zaslužene plodove svog truda.

Pun Mesec u Vagi pojačava intuiciju, mnoge dame će uspeti da kanališu svoj energetski tok u pravom smeru. Možda ste na putu uspeha doživeli poraz, ali ne zaboravite da nije svaki dan svetao i sunčan. Međutim, ako svakog dana napravite jedan korak ka cilju vaše pobede će početi da se ređaju u nizu.

Magija "ružičastog" Meseca zahteva da se posvetite sebi, osetite tišinu i zahvalite svom telu i srcu na svakom dobrom potezu u prethodnu periodu. Častite svoje telo odmorom, poklonite duhu mir meditacijom i emocije dovedite u sklad podsećanjem koliko ste uspeha i truda u svoj život uložili. Vreme je da se odmorite od planiranja budućnosti, već se posvetite sebi i izgovorite: "Zahvalna sam i posvećena svakom trenutku koji mi je poklonjen."

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.