Romantična, strastvena i spremna iskreno da voli: žena u ovom horoskopskom znaku pravi je biser Zodijaka

Ona ima vatreni temperament, ali kada je upoznate shvatićete da je njena duša nestvarno romantična i nežna!

Ukoliko u svom životu imate ženu Strelca znajte da su one pravi biser pa ih tako i tretirajte.

Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, ceo život spremna je da čeka onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetima.

Obično je totalna suprotnost od svog partnera: čak i kada nema konkurenciju sa kojom bi se nadmetala, žena Strelac ima poteškoća da pokaže svoju privrženost partneru zato često bude proglašena frigidnom. O njoj se često misli da je emotivno uzdržana.

Burmanski horoskop: evo kako dan rođenja otkriva puteve vaše sudbineBurmanski horoskop: evo kako dan rođenja otkriva puteve vaše sudbineDan u nedelji kada ste se rodili otkriva tajne vaše ličnosti, budućnosti i namere sudbine - saznajte koja ste životinja u…

On mora biti zreo, dosetljiv i otvoren za pustolovine. Nije potrebno da bude bogat, mada bi to pomoglo... Za nju on će biti njen vitez, princ iz njenih devojačkih snova.

Ona je dobra majka, mada ponekad ume da bude preterano stroga prema svom potomstvu.

Sa druge strane, ona teži ka tome da razmazi svoju decu igračkama i nagradama, pa je moguće da se ta deca tokom puberteta suoče sa društvenim problemima.

Horoskop - saznajte sa kojim znakovima imate najbolju ljubavnu i erotsku hemijuHoroskop - saznajte sa kojim znakovima imate najbolju ljubavnu i erotsku hemijuKombinacija znakova koji imaju najbolju seksualnu hemiju sigurno će vas iznenaditi. Ti astrološki znakovi na prvi pogled nisu…

Najbolje se slaže sa: Lavom, Vodolijom, Blizancima, Strelcem, Vagom i ponekom Ribom

Najčešće profesije: poslovna žena, muzičar, glumica, novinar, profesor, tehnolog, državni službenik, istraživač, stjuardesa, pilot, džokej...

I za kraj, nikada je ne pitajte gde je bila i sa kime, ona voli slobodu, a vi joj možete verovati. Ograničavanje slobode za nju nije opcija.

Izvor: Super žena/ Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.