Rituali za ljubav i ispunjenje snova: kako iskoristiti snagu mladog Meseca za želje

Važno je kakvu želju želite jer nije svejedno što očekujete od Mesečeve moći.

U vreme mladog Meseca dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi Mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Mladi Mesec daje pojačanu intuiciju, što može da bude vrlo korisno kada treba doneti neku odluku. Ovo je i vreme kada je povoljno da krenemo s odbacivanjem loših i štetnih navika. Treba da imamo u vidu da je dan kada nastupa mlad Mesec period kada statična energija prelazi u aktivnu pa dolazi do pojačane osetljivosti.

Pokrenuti moć Meseca u svoju korist nije lako - reč je o takvoj snazi koja je u stanju da pomeri vodu u okeanima, utiče na vreme i na raspoloženje. Moć koja se krije u mladom Mesecu je više puta jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima.

Važno je kakvu želju želite jer nije svejedno što očekujete od Mesečeve moći. Svaka energija može da se usmeri, ali su moguće i greške, a nije dobro da vaše nesvesno povlači sile različitih moći.

Zato svaki Mesečev ritual treba precizno i detaljno sprovesti, a manji rituali - na primer, sa paljenjem sveća - ne bude pažnju negativnih sila. Međutim, kad je reč o velikim željama i ozdravljenju, potrebno je energije u većoj meri usmeriti. Znači, samo jedna greška može da ima velike posledice.

Želja treba da bude realna i promišljena. Mesec može da utiče na dve strane, na sreću i ljubav. Potrebno je da dobro razmislimo o željama i da imamo na umu samo ljubavnu magiju - onu koja nikoga ne odvlači s puta slobodne volje i razmišljanja.

Astrologija bez misterija: najveće tajne horoskopskih znakova...

U ritualu za ljubav, provodi se čitava noć uz nežnu sliku mladog Meseca. Kad se pojavi na horizontu, zaljubljeni piše ime svoje ljubavi komadom ugljena na belom papiru, a uz prve zrake izlazećeg sunca, papir se spaljuje. Tog dana zaljubljeni gotovo magično zrači, toliko da će par biti spreman da se odluči da provede ceo život zajedno. Reč je, dakle, o ritualu koji ne deluje na slobodnu volju, već na čari zaljubljenog - u njemu skrivene dobre energije ojačavaju toliko da se razvija blaga telepatska veza sa osobom čije je ime zapisano na papiru, a postojeća naklonost maksimalno ojačava.

U ritualu za ostvarenje želja, energija Meseca se doziva ritualnim ponavljanjem želje. Kad se pojavi mladi Mesec na horizontu, zapali se sveća uz koju se meditativnim ponavljanjem formira želja u obliku kratke rečenice - treba je izgovoriti 70 puta. Tada se sveća ugasi, a ponovo se upali tek ujutro po buđenju. Kada se želja ponovi još 70 puta, sveća se gasi.

rituali_za_ljubav_i_ispunjenje_snova_kako_iskoristiti_snagu_mladog_meseca_za_zelje_1

Izvor: Astro24

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.