Ritual za pročišćenje duše i jačanje energije u noći punog Meseca

Ritual pročišćenja u noći punog Meseca obavlja se pred sam odlazak u krevet.

Pun Mesec pomaže nam da otključamo tajne svoje podsvesti i oslušnemo svoj meki glas intuicije.

Vreme je da obnovimo energiju i iscelimo unutrašnje povrede, da ojačamo sve svoje snage i podstaknemo entuzijazam. U ritualu pred odlazak u krevet možemo da primimo energiju Meseca, a zatim u snu očistimo duboke slojeve duše.

Horoskop lunarne astrologije: kojim ritualom vaš znak treba da dočeka pun Mesec 6. septembra 2017. godine...

U ovom ritualu koriste se sveže ili sušene trave za pročišćenje, kao što su lavanda, ruzmairin, bosiljak i kamilica, ali i zeleni čaj, kriške limuna, morska so.

Treba pripremiti belu pidžamu, svoj omiljeni kristal - beli odnosno providni ili plavi, kao i olovku i papir (ili dnevnik).

Ritual se obavlja pred sam odlazak u krevet. Od odabranih trava treba napraviti jak čaj i rastvoriti ga u kadi punoj tople vode. Alternativno, čaj se može rastvoriti u velikoj posudi tople vode kojom se telo preliva tokom tuširanja. Pri pripremi čaja kao i kupanju preporučuje se mantra: "Snaga ovih trava čisti i obnavlja dušu. Neka izvuku sve što treba da ode i neka obnove energiju uma, tela i duše."

Po želji, ritual se može dopuniti svećama i muzikom. Posle kupanja, oblači se bela pidžama, spavaćica ili majica, jer belo sadrži vibraciju čistote i duhovnosti i pomoći će procesu tokom spavanja.

Omiljeni kristal drži se pored kreveta ili pod jastukom. Na papir ili u dnevnik treba zapisati želju: "Posle sna, želim da se osećam --- dodajte 3 emocije."

Odmah po buđenju, važno je barem desetak minuta posvetiti beleženju prvih misli, emocija, utisaka, sećanja... dovoljno je prepustiti se, bez duboke koncentracije. U rečima se mogu pojaviti neočekivane poruke.

Dan posle ovog rituala treba provesti što mirnije. Kristal treba očistiti, a pisanje se može nastaviti.

Ritual se može obaviti u tri noći nakon noći punog Meseca.

Izvor: Lovesensa

 

K. I.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.