Raka očekuju problemi u ljubavi, a Vodoliji se vraća prošlost: saznajte kakvu karmu vašem znaku donosi retrogradni Saturn

Retrogradni Saturn je drugo ima za karmu! Vraća nas unazad, da još jednom preživimo neke važne situacije iz prošlosti! Saznajte kako će uticati na vaš znak Zodijaka do 18. septembra 2019. godine...

Planeta velikih životnih lekcija, okvira i obaveza, Saturn, krajem aprila je krenula u retrogradan hod. Iako planete ne možemo da gradiramo po važnosti, Saturn često ističemo jer vlada segmentima života koji nas uobličavaju, kanališu, ograničavaju i primoravaju da idemo nekim putem koji možda nismo baš planirali ali nam se nameće.

Vreme njegovog retrogradnog hoda, sve do 18. septembra, vreme je kada nas on prividno vraća unazad, da ponovimo neke situacije, nešto što u pređašnjem periodu nismo dobro savladali.

Vrednica, hedonista, radoholik ili flegma: šta godišnje doba u kome ste rođeni govori o vamaVrednica, hedonista, radoholik ili flegma: šta godišnje doba u kome ste rođeni govori o vamaProlećni tipovi vole sport i gotovo uvek su u pokretu ili žurbi, dok su ljudi zime su prave flegme...

Ukoliko u vašem horoskopu Saturn nije loše aspektovan i ukoliko u ovom njegovom tranzitnom retrogradnom ciklusu ne pravi napete aspekte prema nekim od vaših ličnih planeta, uticaj njegovog tranzita u narednom periodu će izgledati, okvirno, ovako:

Ovan - prolongiranje velikih odluka koje se tiču životnog statusa i karijere. Još jednom sagledajte svoje okvire, u proteklom periodu nešto niste shvatili ili uradili.

Bik - ponavljanje situacija, ponovno susretanje sa sadržajima za koje ste mislili da ste ih savladali. Putovanje na mesta gde ste nekada bili.

Blizanci - odlaganje nekakvih rešenja koja je trebalo da stignu u vidu podrške drugih ljudi. Ostajete bez podrške da biste naučili da sami rešite situaciju koja vam je u ovom periodu primarna.

Rak - u centru pažnje su bračni ili partnerski odnosi, stari problemi se ponovo aktiviraju s ciljem da ih sada konačno na pravi način rešite do kraja.

Lav - neprijatnosti na poslu ili gubitak radnog mesta kako biste uvideli da vas na nekoj drugoj strani čeka prava poslovna prilika. Aktiviranje starih zdravstvenih tegoba.

Devica - ponovno aktiviranje starih problema koje ste imali s decom, ili, ukoliko ih nemate, ponavljanje starih obrazaca ponašanja s voljenom osobom, bilo da se radi o problemima u postojećoj vezi ili ponovnom pojavljivanju osobe za koju ste mislili da spada u vašu davno zaboravljenu emotivnu prošlost.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.