RAK, ŠKORPIJE I RIBE: ova 3 horoskopska znaka su zaista posebna - evo zbog čega

Evo po čemu su Rakovi, Škorpije i Ribe posebni - izdvaja ih jedinstven senzibilitet!

Rak, Škorpije i Ribe jedinstveni su po svom senzibilitetu!

Pripadnici vodenih znakova - Rak, Škorpije, Ribe - osećaju nevidljive energije koje nas okružuju pa će razviti inovativne načine rada sa tim energijama, što će ih često obeležiti aurom neobičnosti. Među pripadnicima vodenih znakova podjednako ćemo naći umetnike, kao i produhovljene učitelje, terapeute, rediesteziste, prekogniste, bioenergetičare. Izražena intuicija nepogrešivo ih vodi u istraživanje tajni, psihologije i osećaja, a u svakodnevnom životu upravo ih "šesto čulo" čini neobičnim.

Kada se bave umetnošću, retko kad koriste konvencionalne tehnike. Senzibilni su prema drugima, rado pomažu i skrbe o drugima, ali primenom neobičnih i naprednih tehnika za postizanje zdravlja i duhovnog napretka. Sa svojom se neobičnošću mogu lako nositi ako pronađu podršku i bliskost u srodnoj duši.

Nije im važna spoljna forma, nego stanje duha pa će vrlo retko svoju neobičnost pokazivati spoljnim manifestacijama. Često će proći neprimećeni, sve dok ne osetite njihov intenzivni unutrašnji magnetizam.

10 razloga zašto bi u svom životu trebalo da poznajete bar jednog Ovna10 razloga zašto bi u svom životu trebalo da poznajete bar jednog OvnaOvnovi nikada ne lažu, iz jednostavnog razloga - jer ne znaju kako!

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.