RAK, LAV, DEVICA - kratak godišnji horoskop za 2021. godinu

Kratak godišnji horoskop - evo šta Raka, Lava i Devicu očekuje u 2021. godini!

Godišnji horoskop za 2021. godinu - Rak, Lav, Devica.

Rak

Za sve vas ovo je povoljna godina da udovoljite svojoj duši i posvetite se svojim bližnjima. Velika sreća pratiće one koji studiraju, a u ljubavi treba biti oprezan, naročito nakon sukoba. Početkom septembra povećavajus e poteškoće na poslu. Radižete na tome da odbacite spoljašnje faktore koji vas sputavaju da ostavrite uspeh. U odnosima sa porodicom i prijateljima mogući su emocionalni ispadi, ali harmonija nikada neće biti narušena.

Veliki horoskop za vladavinu Lava: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. avgusta 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Lava: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. avgusta 2020. godine)Ovna očekuju problemi sa novcem, a Devicu velike promene u ljubavi...

Lav

Lavove očekuje vrlo stresna godina. Na poslu nižete uspehe, ali dolazi do kraja određenih emotivnih odnosa. Trenutak kada će dve zajedničke strane stati suprotstavljene jedna drugoj, a mnogi mogu biti vođeni visokim egom i potisnutim emocijama iz prošlosti. Najrizičniji period za ljubav biće u martu i decembru, dok će vam krajem leta i početkom jeseni atmosfera na poslu biti vrlo naklonjena. Moguće su birokratske blokade i teškoće, ali na kraju godine sve će biti dovedeno u red.

Devica

Početkom godine očekuje vas pad kreativne energije. Zato ovo nije povoljan period da započnete novi psoao, već da se posvetite završavanju starih obaveza koje ste ostavili po strani. Ipak, energija obilja vam je naklonjena pa su moguće povišice i bonusi. U prvoj polovini godine imate moć da ojačate poslovne i emotivne veze. Imate veliko razumevanje za druge, što naročito donosi mir i bolju atmosferu u polje porodice. Očekuje vas lepa godina, kratka putovanja, dobre odluke i podrška bliskih ljudi. Rizični meseci su maj i novembar, jer tada postoji mogućnost frustracija kao posledice neispunjenih obećanja.

OVAN, BIK, BLIZANCI - karatak godišnji horoskop za 2021. godinuOVAN, BIK, BLIZANCI - karatak godišnji horoskop za 2021. godinuGodišnji horoskop - Šta 2021. godiona donosi Ovnu, Biku i Blizancima...

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.