RAK, LAV, DEVICA - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINE

Letnji horoskop - evo šta tokom leta očekuje Raka, Lava i Devicu!

Horoskop za leto 2020. godine - astro prognoza za Raka, Lava, Devicu!

RAK

LJUBAV

Od 5. avgusta do 6. septemra o;ekuje vas sjajan period u ljubavi, jer vam magi;na Venera donosi mogućnost upoynavanja novih ljudi i divni izlasci i druženje sa prijateljima. Potrudite se da pre 5. avgusta rešite neke proodične probleme ili rizičan odnos sa partnerom. Ako ne pokažete trud i posvećenost, moguće je da će razilaženje biti neizbežno. Ako okončate romansu pre 5. avgusta, očekuju vas povećane šanse da se ponovo zaljubite. Imate sjajne prilike da popravite komunikaciju sa bliskim osobama i osvežite ljubav- samo od vas zavisi da li ćete ovog leta doživeti srećnu romansu. Strasti će biti pojačane od 18. maja do 24. juna - Mars budi harizmu i erotsku energiju.

OVAN, BIK I BLIZANCI - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINEOVAN, BIK I BLIZANCI - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINELetnji horoskop za 2020. godine - astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance!

POSAO

Jupiter se nalazi suprotno od Sunca, što donosi razne nedostatke na profesionalnom planu. Izbegnite ulaganje novca u neprecizne i nejasne investicije. Otvorite oči, čuvajte se lažnih obećanja i ponuda koja podrazumevaju puno novca, a malo posla. Pokušajte da smanjite anksioznost i stres i igrajte samo na sigurno kada je u pitanju karijera. Tranzit Merkura i Venere može doneti sreću onima koji traže novi posao. Mnoge će očekivati pravni problemi koje ćete teško rešiti u kratkom vremenskom roku. Poslušajte savete stručnjaka.

ZDRAVLJE

Ako osetite neprijatne simptome ne odlažite lečenje. Pokušajte da ne zanemarite telesnu težinu, jer to može znatno uticati na vaše zdravlje. Klonite se poroka. Leto je idealan period da radite na održanju zdravlja tela i duha.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.