Radost življenja sa Venerom: retrogradni hod rešava ljubavne probleme

Ljubav ne nalazimo onda kad upoznamo savršenu osobu, već onda kad naučimo da volimo nesavršenu...

Venera će najvećim delom svog retrogradnog kretanja biti u znaku Lava, gde se nalaze Sunce i Merkur. Sunce je od 22. jula do 23. avgusta 2015. godine u Lavu, na svom terenu, u znaku gde pojačava energiju, vitalnost, volju, svesnost, optimizma i elan, te će povoljno da deluje i na sve planete koje su u znaku Lava (koji je muški, aktivan znak).

Ipak, kada je retrogradna Venera nije povoljno vreme za ulazak u vezu ili brak. Ono što je povoljnije je povratak na neku prošlu ljubav i svi oni koji u natalu imaju retrogradnu Veneru, ili vladara pete kuće su tome skloni. Obnavljanje veze donosi dilemu, ali pod povoljnim trazitom to može da donese dobro; ukoliko imate predispozicije u natalu da obnovite neku romansu onda imate veliku šansu da to i učinite.

Povratak na nešto od ranije može da bude i vezan i za bliska prijateljstva zasnovana na osećanju ljubavi. Karmičke veze su te koje se sad mogu obnoviti i dobiti na značaju, a one su uvek nešto posebno. U ovom periodu, ako vam neko duguje novac, postoji velika verovatnoća da će taj novac biti konačno vraćen, posebno ako ste Rak u podznaku. Međutim, nikako nije dobro sada da pozajmljujete novac ili podižete kredit, jer postoji mogućnost da ne uspete to da vratite, posebno ako ste Jarac u podznaku ili pri kraju Strelca.

Astro prognoze: kvadrat Jupitera u Lavu i Saturna u Škorpiji donosi borbu dobra i zla...

Dok je Venera retogradana nije povoljno da kupujete luksuzne stvari (nakit, umetnička dela...) jer sa retogradnom Venerom staro se vraća "u modu". Ali zato obnavljanje nečega starog može biti veoma uspešno u ovom periodu. Kada su muzička, javna dešavanja u pitanju i tu može biti ponavljanja nečega starog. Filmovi, pozorišne predstave, sve se iznova izvodi.

Kada retogredana Venera uđe u Lava biće opet u konjukciji sa Jupiterom u Lavu i u kvadratu sa Saturnom. Na one koji su pod uticajem Saturna će ovaj kvadrat delovati tako što će se više preispitivati ili imati zastoje i probleme u vezama i sa finansijama. Sa druge strane konjukcija Venere i Jupitera u Lavu će vam u nekoj oblasti doneti mogućnost za radost življenja, ljubav, dobitak vezan za nešto od ranije... Osobe koje su pod uticajem Jupitera (u znaku Strelca ili sa Strelcem u podznaku) povoljno će "proći" ovaj tranzit Jupitera...

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

29/07/2015 Mady
Kakav vic. "Pošto će biti u većini pozitivnih tranzita..." a KOJIH pa sve vreme je u kvadratu sa najvećim malefikom Saturnom.