Pun Mesec u Ribama: vaše srce pod mikroskopom (16. septembar 2016. godine)

Pun Mesec u Ribama uzburkaće mnoge emocije i probuditi romanse, te je ovo idealan period za ostvarenje romantične veze o kojoj sanjate...

Pun Mesec 16. septembra donosi vam priliku da se pročistite i oslobodite svih strahova koji su vas sprečavali da se emotivno povežete sa drugom osobom. Shvatićete da više niste žrtve ili mučenici. Sada je trenutak da oprostite sebi i svima koji su vas u prethodnim vezama mučili.

Tokom punog Meseca, pojačana energija Sunca i Meseca je u suprotnim znacima zodijaka. Ovo stvara "jing i jang" solarne i lunarne harmonije. Svetlost Sunca obasjaće našu podsvest i sve strahove i nesigurnosti koje u nama žive.

Isprva će mnogima ovo biti krajnje nelagodno jer će se osetiti previše otkriveni usled tolike otvorenosti. Međutim, mnogi će se osetiti i oslobođeno jer će napokon postati osobe kakve žele da budu.

Gde je vaša velika ljubav: da li odbijate srodnu dušu od sebe...

Napokon ćete biti slobodni da volite.

Za vreme mladog Meseca postali smo donekle svesni naših romantičnih želja i načina na koji možemo da prizovemo ljubav u život.

Pun Mesec sada nudi pregršt romantičnih mogućnosti i važno je da počnete da verujete intuiciji i prihvatite priliku da u život uvedete pravu ljubav.

Evo nekih načina na koje to možete da uradite:

Rizikujte - Da biste bili uspešni, morate da rizikujete i budete otvoreni za početak nove ljubavi. Ipak, potreban vam je plan jer ne možete da idete kroz život prateći isključivo srce, potreban vam je i mozak. Ako ste kovali važne planove da pronađete ljubav, pun mesec je vreme kada možete da svoje romantične snove pretvorite u realnost. Sada imate priliku da budete kreativni i pronađete nova mesta za druženje i upoznavanje novih ljubavi. Sada je napokon došao pravi trenutak da se posvetite vezi.

Budite spremni na odbijanje - Negativno iskustvo može da bude poražavajuće i obeshrabri vas, ali sada je pravi trenutak da uradite baš to - da probate ponovo.

Savršenstvo više nije neophodno - Pun Mesec u Ribama pružiće vam emotivni kapacitet da sebe prihvatite onakvima kakvi jeste, jer niko nije savršen. Ta svest dozvoliće vam da budete manje kritični prema drugima, ali i da razumete da prava ljubav nikada nije savršena.

Ljubav je voda života: 40 pravila ljubavi inspirisana životom Rumija...

Uživajte u intenzivnijim vezama - Ovo je idealno vreme da počnete da izlazite češće i družite se. Osobe koje ćete u tim prilikama upoznati sada će imati znatno smislenije mesto u vašem životu - bilo kao simpatije ili kao dobri prijatelji.

Ako ste voljni da se oslobodite strahova i rizikujete da bi umeli da volite dublje, pun Mesec vam nudi posebnu priliku da pronađete novu ljubav ili postojeću učinite još važnijom.

pun_mesec_u_ribama_vase_srce_pod_mikroskopom_16_septembar_2016_godine1

Izvor: 24 sata.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.