Pun Mesec u Ribama: gde je utočište našeg plavetnila

Ne žurite. Ispijte sebe kao poslednji gutljaj svega onoga što je dobro. I zaronite...

„Nije važno koliko smo puta udahnuli Dah, važnije je je koliko puta smo ostali bez daha."

Pun Mesec uvek je faza našeg vrhunca. Prelomni tren. Najveći užitak ili najveći krah. Trenutak spoznaje. Ono naše prirodno ludilo u nama koje nas oboji sa vremena na vreme. Svaki mesec drugačije. Neponovljivo. Zavisno od aspekata koje Mesec na nebu pravi s našim planetama. I uvek je uticaj punog Meseca, od 29. avgusta, osetljiv sve do mladog Meseca koji će biti 13. septembra 2015. godine. Prelivanja naših života čine se sada bitnijim.

Mesec u Ribama na 6 stepenu veličanstvena je oaza bespuća u koji uronimo svaki puta kada nam je potreban beg. Ludilo prošarano našim plavetnilom, dubina našeg postojanja, svaki kutak naše tišine. I upravo nas Mesec u Ribama tera da zaronimo duboko u Sebe. Postoje delovi nas, nikad istraženi.

Snažna žena i muškarac-dečak: gde je lek za osvešćene partnerske odnose...

Postoji potreba da se primirimo i posvetimo sebi. Odvojimo od fizičke ljubavi i svega telesnog, praktičnog, svakodnevnog (Devica) i pronađemo svoju Tamu. Onaj deo koji se nikad nismo usudili osetiti. Proći po hodnicima svoje duše, osetiti tu mogućnost nepoznatog. Otkriti sve ono čega se bojimo. Jer ponekad je otići - najbolje što možemo.

Emocije su na vrhuncu. Ovih dana ljudi su rastrgnuti između dva sveta. Jedan je njihov, drugi dele kako žele. Po nekom pravilu, normi. Sa nekim klasičnim raspored svakog dana. Uz rituale jutarnje kafe do posla. Krevet je postao predmet. Snove smo zgurali u svakodnevicu. Ne umemo više da osetimo sebe, zaglušeni od obaveza. Život nije uvek onakav kakav vam govore da mora biti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.