Pun Mesec u opoziciji sa Suncem: evo čega najviše treba da se čuvate tokom uštapa u kući tajni (22. april 2016)

Pred nama je početak velikih promena i od nas zavisi kako ćemo ih iskoristiti. A pun Mesec u Škorpiji će nam pomoći u tome...

22. april 2016. godine pun Mesec u Škorpiji.

Pun Mesec na 3. Škorpije donosi velike promene, kraj ili totalnu transformaciju u cilju dolaska do novog početka! Posle kraja uvek sledi novi početak. Nešto treba i da se završi ili totalno promeni, da bi moglo da dođe nečeg novog, nečeg drugačijeg. Posle kraja, uvek dolazi nešto drugo... To drugo predstavlja totalnu promenu, preobražaj i stvara se šansa da se otpočne nov početak. Ciklus života se neprekidno obnavlja.

Mesec u Škorpiji u kući kraja, transformacije, seksualnosti, tajni, smrti, tuđeg novca je u opoziciji sa Suncem u znaku Bika, plodnosti, izobilja, materijalnog bogatstva, sopstvenog novca i zarade. Jedno naspram drugog u periodu punog Meseca 22. aprila 2016. godine ukazuju da može da dođe do naboja i problema vezanih i za finansije ili sukoba interesa. Isto tako pun Mesec u Škorpiji može da utiče i na seksualnost. Donosi pojačane strasti, neobuzdane i nekontrolisane, koje postaju divlje, ali bez osećanja, bez nežnosti, jer je Mesec na stepenu svoga pada i može nepovoljno da deluje na vezu.

Horoskop do 21. maja 2016. godine: šta će vašem astrološkom znaku doneti vladavina Bika...

Može doći do velikih transformacija, ili kraja jedne etape, vezanih za seksualnost ili plodnost. Put ili način da se do toga dođe je drugačiji.

Škorpija je vezana za tajne, za skriveno, duboko. Instikti su pojačani. Suočavanje sa nečim što je bilo tajno i nepoznato i što će izaći na površinu je moguće. Treći stepen Škorpije sadrži u sebi posebnu moć, a Mesec je tu najslabiji i emotivna bol ne mora da bude tako velika, ako je svest prisutna, ako nadjača Sunce u Biku.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.