Pun Mesec u Biku: u vrtlogu emocija i želja

I sve priče o tome da ne možete pronaći sve u jednoj osobi, gube značaj opravdanja. Istina je da jedina osoba u kojoj ne možete sve pronaći ste vi sami.

Uticaj Meseca u Biku biće osetan od 27. oktobra do 11. novembra 2015. godine.

„Neću ti dozvoliti da mi priđeš i povrijediš me, neću ti tražiti da me tek tako napustiš, ne mogu ti dati srce koje misliš da si mi dao..."

Na 4* znaka Bika, dočekuje nas još jedan u nizu pun Mesec. Test vrednosti. Test naše važnosti. Način na koji vrednujemo sebe i druge. Ništavilo naših kruženja sada doseže tačku kada nema dalje. Poželećemo čvrsto tlo pod nogama, čvrst zagrljaj, sav opijum ljubavi. Naučićemo da mešamo ekstaze ludila i onoga što nazivaš sigurnošću.

Odjednom nam treba sve. Ne umemo više da budemo podeljeni. Svaka sigurnost treba svoju dubinu. Ono prostranstvo zakopano duboko u nama bez kojeg života nikad nije ni bilo. Onaj zagriz zubima koji dokazuje postojanje. Želimo da budemo nečiji. Napokon. Ponajviše možda svoji. Jer Bik je priča o pripadanju i vrednostima. Deo nas.

Nasuprot Bika, znak je Škorpije. Ona granica ludila i nezamislivih užitaka koja krije vrelinu nekih tišina. Nikad izgovorene reči. Pogledi. Način na koji otpetljavaš svoje telo s prvim ustajanjem. Drhtaj u glasu. Neobična potreba. Ludačka. Ona zbog koje živimo.
I tražićemo to sve u jednom. Ponajviše u sebi. Onda u drugima. Želećemo konačno da pohvatamo konce naših života i odnosa. Poslednji put da se odvrtimo u krug.

Šta nam donosi vladavina Škorpije: ljubav pokreće najveće promene...

Prekinemo što se mora. Povežemo niti koje strše. Nevidljivo i prećutano sada dobija oblik, strukturu, značaj. Ponekad je potrebno posložiti stvari. Uhvatiti principe. Podvući granice. Večno rastrgani u krajnostima nikad nećemo biti sastavljeni.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.