Pun Mesec u avgustu 2016: kako da najbolje iskoristite moćnu energiju Meseca u Vodoliji (ASTRO SAVETI)

Ono što želimo i ono što nam je potrebno ponekad mogu biti dva moćna broda koja se mimoilaze u noći... evo kako da ih usmerite u istom pravcu uz pomoć moćne energije punog Meseca.

Ako se budete čudno osećali ovih dana, budete nervozni, napeti, ćudljivi, skloni nesanici, emotivni, jer će Mesec biti u Vodoliji i oseća se uticaj punog Meseca, posebno od danas, te u naredna dva dana.

Na dan 16. avgusta 2016. godine, Mesec ulazi u Vodoliju u poslepodnevnim satima i energija raste, te je dobro da se taj dan provede aktivno, da završavate nešto što ste ranije počeli. Danas je dan preokreta i ako ga iskoristimo za popravljanje, poboljšanje, ili korekciju nečega tada ćemo moći da budemo o zadovoljniji onim što smo učinili u prve dve faze Meseca, koje su bile u prethodne dve nedelje (mlad Mesec i prva četvrt).

U prepodnevnim satima je Mesec u Jarcu, te će biti više poslovne aktivnosti, ili obaveza i dužnosti. Do 18.30h dobro je biti aktivan i to naročito trošiti energiju bilo na popravljanje nečega, ili na neki preokret, promenu, a nakon toga biti pasivan, odmarati i štedeti energiju.

Godišnji horoskop za 2017. godinu: šta vaš horoskopski znak očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju (ASTRO OBJAŠNJENJA)

Ako energiju preterano koristimo pod najjačim dejstvom punog Meseca, dolazi do iscrpljenosti, a u narednim danima ne možemo tako lako da povratimo izgubljeno. Preporučljivo je i dobro za zdravlje da se odmaramo, opuštamo se i radimo više na svom unutrašnjem miru, oslobađamo se napetosti i stresa, na način koji je nama blizak, ali pasivan način, bez preteranog trošenja psihičke i fizičke energije. Odmor, opuštanje bilo meditacijom, bilo na neki sličan način, dubokim disanjem, vežbama disanja, slušanje opuštajuće muzike, relaks masaže, lagane šetnje i što više i spavanja, savetuju se od večeras, pa tokom 17. i 18. avgusta.

Što više uspete da se oslobodite unutrašnjeg nemira, napetosti i grča, omogućićete sebi da unutrašnjem mirom izbegnete konflikte sa drugima.

Takođe je dobro da promenite način ishrane, da smanjite unos tečnosti, voća, posebno slatkog voća i izbacite slatikiše, ako želite da se bolje osećate i da oslabite. Kada je pun Mesec, onda je to itekako moguće. Hrana koju koristite treba da bude čvrsta, topla i posebno je dobro da to budu mahunarke koje u sebi sadrže B vitamin, kao i magnezijum, koji povoljno utiče protiv depresije, pomaže nervnom sistemu i potpomaže opuštanje.

Imaginacija i intuicija mogu biti izuzetno povećane u noći punog Meseca i dobro bi bilo da ih sledite. Mesec će biti u sekstilu sa Uranom, a Sunce u trigonu egzaktnom i doneće mnogima promene na bolje, posebno vatrenim znacima: Lavovima rođenim u periodu od 14. do 17. avgusta, osobama u znaku Strelca rođenim u periodu od 13. do 16. decembra i Ovnovima rođenim u periodu od 12. do 16. aprila, kao i osobama sa podznakom u Vodoliji.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.