Proverite u kom znaku se nalazi Mesec u vašoj natalnoj karti: horoskop otkriva koliko ste ljubomorni

U astrologiji Mesec i znak u kojem se nalazi simbolizuje ono što nam daje osećaj sigurnosti. Kada shvatimo svoje prave potrebe i ono što hrani našu dušu, bolje ćemo razumeti na što smo posebno osetljivi, u čemu se krije naša najveća ranjivost i šta bi mogao biti razlog ljubomore.

Osobe sa Mesecom u Ovnu, Lavu i Strelcu su romantični idealisti, spontanih i strastvenih osećanja. Ljubav je za njih igra, nadmetanje, uzbuđenje. Vole svoju slobodu te cene snažne i hrabre partnere. Premda nisu sumnjičavi, mogu biti posesivni. Boje se rutine i dosade pa se u održavanju ljubavne veze sa njima treba dobro potruditi.

Imaju osetljiv ego, posebno kada im se učini da je neko bolji od njih ili kada naslute da ih partner ne ceni onoliko koliko misle da zaslužuju.

Kliknite na sliku ispod, uradite natalnu kartu besplatno i saznajte u kojem znaku vam se nalazi Mesec!

besplatna natalna karta.jpg

Brane se ponosom i lako će planuti ljubomorom, ali još će se češće dogoditi da njihov nemirni duh i nezaustavljiva želja za životom izazove vašu ljubomoru. Treba da nauče kako preterani ponos i osetljiv ego da učvrste stabilnim samopouzdanjem te dati partneru istu slobodu koju očekuju za sebe!

Numerologija i ljubomora: "dvojke" su bezuslovno verne, "osmice" sklone flertuNumerologija i ljubomora: "dvojke" su bezuslovno verne, "osmice" sklone flertuVole da se igraju, flertuju i budu zabavni u društvu. Ne pokazuju ljubomoru ako partner koketira sa drugima i u tome ne vide…

Mesec u Ovnu je samopouzdan, direktan i spontan u ljubavi. Oseća se sigurno kada ima inicijativu i kontrolu u vezi. Boji se omalovažavanja, a strah da neće uspeti da se dokažu i budu najbolji u očima partnera rasplamsaće njegovu ljubomoru. Izražava je dramatično i besno, ali, srećom, kratkotrajno.

Mesec u Lavu oseća se sigurnim kada zna da ga vole i cene, ako oseća da je poseban. Najviše se boji da nije dovoljno dobar za partnera i da će biti odbačen. Ako ga potcenite, probudićete njegovu ljubomoru i povrediti mu ponos. Neće vam pružiti ruku pomirenja, vi ćete morati da se potrudite oko njega.

Koliko je ljubomoran vaš horoskopski znak: strastveni Ovnovi i posesivne ŠkorpijeKoliko je ljubomoran vaš horoskopski znak: strastveni Ovnovi i posesivne ŠkorpijeU ljubavi uvek postoji i mala doza ljubomore. Neki horoskopski znakovi preteruju u izražavanju ljubomore, a nekima je ovo…

Mesec u Strelcu najmanje je posesivan i ljubomoran od svih vatrenih znakova. Iskren i znatiželjan, strastven i spontan, u ljubavi ne traži samo partnera, nego i najboljeg prijatelja. Potrebni su mu sloboda i uzbuđenja; boji se sputavajućih situacija. Njegovu ljubomoru može da podstakne samo neki stvarni razlog, a to za njega znači i kraj veze.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.