Prolećni horoskop 2016. godinu: prognoze za sve znake Zodijaka

Rakovi mogu da očekuju jedno mirno, veselo i lepo proleće, bez mnogo stresa...

OVAN

Vi ćete bez ikakve sumnje biti puni energije i entuzijazma ovog proleća! Najpovoljniji period vam traje do 18. aprila! Bićete puni vitalnosti, snage, imaćete elana za nove poslovne poduhvate, a najviše za poslove koji se tiču saradnje sa inostranstvom! Možete da očekujete veoma veliki uspeh i u radu sa visokim institucijama ili ako očekujete završetak nekog sudskog procesa- situacija vam sada ide u prilog! Od 18. aprila bi mogli polako da vam se aktiviraju neki problemi iz prošlosti, pa ta faza nije ni malo povoljna za bilo kakve rizike. Budite oprezni pri svakom koraku. U ljubavi biste u toj fazi mogli da se vratite na neke stare probleme sa voljenom osobom, rešenja će vam delovati kao veoma dalek i nemoguć pojam. Ipak, uz pomoć svoje velike unutrašnje snage sve možete da prevaziđete! Nikako nemojte da padate u depresiju i apatiju! Budite fizički aktivni i kada ste neraspoloženi, krećite se, šetajte, družite se sa ljudima!

BIK

Vi ćete tokom prolećnog perioda biti maksimalno usmereni na ljubavna dešavanja i na sticanje novih poznanstava, širenje kruga prijatelja, izlaske, druženje... Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu! Većim delom ovog perioda ćete biti maksimalno aktivni i dobro raspoloženi! Ambicije ćete ostvariti tokom aprila kada ćete biti nešto agresivniji, odnosno angažovaniji na profesionalnom planu. Imaćete želju da vodite, da budete prvi i da se dokažete! Maj vam donosi novu ljubav! Za sve slobodne Bikove ovo je povoljan period za nove ljubavi i početak veze koja bi mogla da bude veoma stabilna i perspektivna! Ako već imate partnera- uspeli ste da poboljšate odnos i ljubav cveta! Osećate se dobro u svojoj koži i širite pozitivnu energiju gde god da se pojavite!

BLIZANCI

Vama povoljan period traje sve do 29. aprila... Ipak, ne može se reći da će vam sve ići sasvim glatko ovog proleća, čak i kada vam je položaj planeta naklonjen. Uticaj Saturna i Marsa iz znaka Strelca većim delom godine može negativno da se odrazi na vas, pa ćete i tokom prolećnog perioda osećati tu tešku energiju. Do 29. aprila je period povoljan za posao pre svega, bićete veoma aktivni, maksimalno posvećeni timskom radu kao i prilici da dođete dođete do poboljšanja finansija. Od 29. aprila do 23. maja traje uticaj retrogradnog Merkura koji je tradicionalno negativan po vas. Ne planirajte putovanja ili početak važnog posla u tom periodu. Na ljubavnom planu će bolje proći slobodni Blizanci, prilike za flert nalazite na svakom koraku! Ukoliko ste u vezi ili braku- partner vam nameće nova pravila i odgovornosti, koje ne prijaju vašem dečijem i razuzdanom duhu!

RAK

Možete da očekujete jedno mirno, veselo i lepo proleće, bez mnogo stresa i gužve. Eventualno tokom aprila možete biti nešto užurbaniji kada će veća koncentracija planeta u znaku Ovna da vam stvara manju nervozu... Taj period je ipak najpovoljniji za vaše poslovno polje, kao i za mogućnost da ostvarite napredovanje ili da poboljšate komunikaciju sa nadređenima. Od maja već ulazite u mirniju fazu, u kojoj ste stabilni i sasvim na svom terenu. Ljubav će vam se pojaviti- u to nema sumnje! Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će biti prilično uporna pri svojoj nameri da vas osvoji! Kao i uvek, do poslednjeg trenutka nećete pokazati da li ste definitivno zainteresovani ili ne- ali kada do veze bude došlo, topićete se u slatkoj ljubavnoj atmosferi! Rođeni u trećoj dekadi ovog znaka bi ipak trebali da budu oprezniji, pogotovo kada je u pitanju saobraćaj ali i zdravstveni problemi.

Horoskop otkriva zašto još niste našli svoju srodnu dušu: saveti za sve znakove Zodijaka...

LAV

Vi ste verovatno znak koji će imati najmanje problema i komplikacija tokom ovog proleća! Uticaj Marsa u znaku Strelca vam daje podršku, dodatne izvore energije i optimizma, pa ćete biti maksimalno aktivni na svim poljima. Burna situacija na ljubavnom planu vas čeka, bićete veoma aktivni na polju flerta! Osvajate gde god da se pojavite i na bazi strasti i fizzičke privačnosti birate partnere! Lavicama se može pojaviti veoma zanimljiv, društven, atletski građen mlađi muškarac kom nećete moći da odolite! Na poslovnom planu vam sve ide baš onako kako ste planirali, s tim da verovatno nemate mnogo vremena za odmor. Ne spavate puno ali ne smatrate da mnogo gubite. Idealan je period i za mršavljenje ili početak treninga, vežbanja, možete oblikovati svoje telo! Povoljan period traje sve do 29. maja kada se Mars ponovo vraća u znak Škorpije.

DEVICA

Velike su šanse da tokom ovog proleća nećete znati gde se nalazite, u svakom smislu. Moguće je da će vas pritisnuti obaveze sa svih strana i da ćete imati jako malo vremena za sebe! Gledanje filmova i izležavanje na kauču su za vas sada misaone imenice. Na poslu ste maksimalno aktivni, taman kada obavite određene zadatke, pristižu vam novi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.