Predano žensko srce horoskopa: evo čime nas sve osvaja nežna žena Devica

Životna misija žene rođene u znaku Device jeste da bude heroj i obara druge s nogu svojim znanjem i intelektom.

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, komunikativna, skromna, stidljiva, precizna - sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device.

Njena životna misija je da bude heroj i da obara druge s nogu znanjem i intelektom. Devica je zemljani znak, što je čini praktičnom i omogućava joj da svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Skoncentrisana na detalje, ovo je 'žena dinamit' koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete osloniti. Svemu pristupa sistematski i voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u dvorištu. Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je stidljiva i neodlučna.

Koja od ovih 5 granica je vaša: gde treba da kaže "NE" vaš horoskopski znak (ASTRO SAVET)...

Seks i veze

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna i vezuje svaki detalj pre nego se nekom obaveže. Pre će biti sama nego s pogrešnom osobom - ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji) nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje 'začine' poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentisanjem u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti), ona voli da partner preuzme inicijativu. Važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa Škorpionom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Astrologija ljubavi: 5 kombinacija horoskopskih znakova koji zajedno pobeđuju sve...

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktična osobnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet, ali samo kada se on od nje zatraži, jer ona se ne "petlja" samoinicijativno u tuđe stvari.

Kada joj se žele zahvaliti na pomoći njeni prijatelji trebali bi to učiniti na diskretan način, Device su skeptične prema velikim gestama i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše nsčinr pokazivanjsa zahvalnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.