Precizan godišnji horoskop: koji datumi su rizični za vaš znak u 2019. godini

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu - sazanajte koji datumi su najvažniji za vaš znak u ovoj godini!

ovan-veliki-godisnji-horoskop-za-2019-godinu

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao

Vaš vladalac Mars, planeta akcije, ove godine će dosta uticati na tok vaše karijere. U periodima od 1. januara do 14. februara i od 19. novembra ove do 3. januara iduće godine, biće naglašeni vaš entuzijazam i preduzimljivost, naročito ako nosite uniformu na radu. Oslabljena pozicija Crvene planete u razdobljima od 14. februara do 31. marta, od 16. maja do 1. jula i od 4. oktobra do 19. novembra, nepovoljno utiče na dogovore o novim projektima. Retrogradni hod Jupitera, planete prosperiteta, od 10. aprila do 11. septembra, upozorava da budete oprezniji ako sarađujete sa strancima. U vreme retrogradnog hoda Merkura, od 5. do 28. marta, od 18. jula do 1. avgusta i od 31. oktobra do 20. novembra, pripazite na ključeve, kartice, telefone i odložite potpisivanje ugovora. Povratak Urana u kuću novca, 6. marta, u kojoj će se zadržati narednih sedam godina, donosi vam nove izvore prihoda. U vreme Plutonovog prividnog hoda unazad, od 24. aprila do 3. oktobra, izbegavajte rizične finansijske transakcije. Od 21. juna do 27. novembra pazite da vas neko ne prevari.

Ljubav

Venera, planeta koja vlada kućom partnerskih odnosa i braka, tokom ove godine prelazi putanjom od Ovna do Škorpije, što će se reflektovati na vaš emotivni život. Njena ojačana pozicija u razdobljima: od 26. marta do 20. aprila, od 15. maja do 9. juna, od 3. do 28. jula i od 14. septembra do 8. oktobra, nagoveštava ulazak u romantičnu vezu ili zaljubljivanje u osobu koju ćete upoznati na kraćem putu ili preko društvene mreže. U periodima oslabljenog položaja planete ljubavi, od 3. februara do 1. marta, od 20. aprila do 15. maja, od 21. avgusta do 14. septembra, od 8. oktobra do 1. novembra i od 26. novembra do 20. decembra, izbegavajte rasprave sa dugogodišnjim ili bračnim partnerom. Retrogradni hod Neptuna, simbola obmana, zanosa i tajnih veza, od 21. juna do 27. novembra, opominje da povedete računa da nešto što čuvate za sebe ne izbije na svetlost dana i izazove skandal. U vreme pomračenja Sunca, oko 6. januara, oko 2. jula i oko 24. decembra, klonite se rasprava sa partnerom ili članovima porodice, posebno sa decom, ukoliko ste roditelj.

Zdravlje

Do sredine februara, podložniji ste povredama i oboljenjima praćenim visokom temperaturom. Od 30. aprila do 17. septembra moguće su tegobe sa koštano-zglobnim sistemom, kao i problemi sa zubima. U periodu od 21. juna do 27. novembra, čuvajte se infekcija.

bik-godisnji-horoskop-za-2018-godinu

BIK (22. 4 - 21. 5)

Posao

Planeta komunikacija i biznisa, Merkur, vladalac astrološkog polja posla i novca, ove godine ide tri puta retrogradnim hodom: od 5. do 28. marta, od 18. jula do 1. avgusta i od 31. oktobra do 20. novembra. U tim periodima povedite više računa o karticama, telefonima, ključevima i ostalim vrednim sitnicama, a potpisivanje važnih ugovora odložite za razdoblje kada je Merkur ojačan: od 24. januara do 10. februara, od 21. maja do 4. juna, od 29. avgusta do 14. septembra i od 20. novembra do 9. decembra. Povratak Urana u vaš znak, 6. marta, može da vam donese poslovno partnerstvo sa osobom koja sarađuje sa strancima. U vreme pomračenja Sunca, oko 6. januara, oko 2. jula i oko 26. decembra, možete da se dogovorite oko novih poslovnih angažmana, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Ulaskom Jupitera, vladaoca polja novca i kontakata sa strancima, u znak Jarca, posle 12 godina, 2. decembra, počinje razdoblje pojačane poslovne aktivnosti. Finansijska situacija kreće nabolje od 14. septembra do 8. oktobra. U vreme pomračenja Meseca, oko 21. januara, izbegavajte rasprave i konflikte sa ženama.

Ljubav

Tranzit vladaoca vašeg znaka, Venere, preko znakova u kojima je njen uticaj ojačan, Ribama, Biku i Vagi, činiće vaš emotivni život mnogo uzbudljivijim u sledećim periodima: od 26. marta do 20. aprila, od 15. maja do 9. juna i od 14. septembra do 8. oktobra. U vreme pomračenja Meseca, oko 16. jula, na putovanju u inostranstvo upoznaćete nekoga ko će ostaviti jak utisak na vas. Ukoliko ste zauzeti, klonite se rasprava sa voljenom osobom u razdobljima ojačane pozicije Marsa, vladaoca polja partnerskih odnosa: od 1. januara do 14. februara i od 19. novembra do 3. januara iduće godine. Budući da poljem ljubavi upravlja Merkur, izbegavajte konflikte sa partnerom u intervalima kada ta planeta ide retrogradnim hodom: od 5. do 28. marta, od 18. jula do 1. avgusta i od 31. oktobra do 20. novembra. Poznanstvo sa osobom čiji će vam senzibilitet odgovarati, možete da očekujete u ciklusima oslabljenog položaja Marsa, simbola erotike: od 14. februara do 31. marta, od 16. maja do 1. jula i od 4. oktobra do 19. novembra.

Zdravlje

Tokom ove godine trebalo bi češće da kontrolišete krvni pritisak. Problemi sa zubima i venama mogući su do sredine februara i od 19. novembra do kraja godine. Posle 14. septembra smanjite unos šećera ili potpuno izbacite slatkiše iz ishrane.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.