Praznični horoskop ljubavi od strasti do straha: kako kanalisati energiju Sunca u konjukciji sa Plutonom od 7. do 12. januara 2017. godine

Neukrotiva energija tranzitnog Sunca u napetoj konjukciji sa Plutonom može se kanalisati, a evo gde vi treba da podvučete crtu!

Tranzitno Sunce se 7. januara uveče pridružilo ("sjedinilo") sa Plutonom na 17* znaka Jarca i napreduje ka kvadratima sa Uranom iz znaka Ovna i Jupiterom iz znaka Vage. Uticaj ovih aspekata će se osetiti sve do 12. januara 2017. godine.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za januar 2017. godine...

Sreli su se vladar života-Sunce, i Pluton-vladar smrti kao konačne transformacije, u zemljanom znaku Jarca. Ovo je potreba duha da se uzdigne nad materijom, a tokom tog procesa, svako od nas prolazi kroz lakše i teže nivoe transformacije. Gde Pluton umeša prste, tu odlazimo u ekstrem. Suočeni smo sa arogancijom, fanatizmom, pretencioznošću i samoprecenjivanjem, prinudama i podređivanjem.

Sećate li se filma Basic Instinct (Niske strasti)? Film u kome se Sharon Stone (Pluton na Ascendentu) i Michael Douglas (Škorpija u podznaku), upuštaju bespoštednu erotsku igru mačke i miša. Ovih dana sami birate da li ćete biti mačka ili miš, lovac ili lovina. Nećete se obazirati na greške, pogrešne procene, danas nema mesta kolebanju, sutra ćete se kajati.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.