Poznate astro bliznakinje savetuju: koje novogodišnje odluke treba da donese vaš horoskopski znak

Na početku godine razmišljamo o stvarima koje bismo želeli da promenimo i područjima u kojima bismo želeli da napredujemo - uz pomoć astrologije donesite novogodišnje odluke koje ćete zaista i ostvariti.

Svako od nas ima barem jednu novogodišnju odluku i, hteli to da priznamo ili ne, one se najčešće vrte oko istih stvari. Ofira i Tali Edut, poznate astro bliznakinje, na temelju astrološke analize preporučuju na koje odluke treba usresrediti pažnju u novoj godini.

Ovan

Iako je rođena solo zvezda, u novoj godini savetuje se da se okrene partnerstvima kao i da razvija postojeća ili traži nova. Pritom treba da teži kompromisu i da se reši sklonosti da sve bude po njegovom ili da sve čini sam.

Bik

Uobičajene novogodišnje odluke u vezi sa zdravom ishranom, vežbanjem i više boravka na otvorenom upravo su ono što tim hedonistima preporučuju astrološkinje. Za napredak u karijeri, preporučuje im se istraživanje novih poslovnih mogućnosti ili unapređivanje svoje veštine.

Blizanci

Ove godine neka odluče da pokazu svoje talente jer im je osigurana puna pažnja okoline. U ljubavi mogu da odluče da će više rizikuju jer to može da im se isplati. Oni u vezama slobodno neka odluče da obnove stari plamen ili da provode više vremena sa partnerom.

Rak

Upravo po njihovoj meri, preporučuju im se novogodišnje odluke koje su u vezi sa njihovim domom, bilo da je reč o renoviranju stana, selidbi ili bilo o pokretanju posla koji mogu obavljati kod kuće. Preporučuju im se i kontrolisanje stres odlukama tipa "naći ću vremena za redovno vežbanje", "dovoljno ću spavati", "neću dase pretrpavam zadacima, nego ću angažovati pomoć".

Godišnji horoskop - Rak: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Lav

Jako dobro znaju da su njihove reči i zamisli važne, zato ih ne treba puno podsticati da ih javno izlože, a astro duo preporučuje im da se posluže društvenim mrežama kako bi širili svoju poruku. Savetuju im se i pisanje, podučavanje drugih ili učenje i proučavanje nekog polja, povezivanje sa srodnom dušom ili veću uključenost u svoju zajednicu.

Devica

Na popisu novogodišnjih odluka svakako treba da im stoji da će više ceniti sebe jer uz tako podignutu "cenu" dolazi i više novca, tvrde astro bliznakinje i podstiču ih da se usude da traže povišicu ili više vrednovanje svoga rada.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.