Pomračenje Sunca u Devici u inkonjukciji sa Uranom i opoziciji sa Kironom: iznenadne promene koje menjaju život

Pored osoba u znaku Raku ili Lavu, pomračenje će najviše promena doneti Devicama...

Delimično pomračenje Sunca nastupiće 13. septembra 2015. godine u 8.41. (u Beogradu, Srbiji) na 20 stepenu u Devici u inkonjukciji sa retrogradnim Uranom u Ovnu. Pomračenja su značajne pojave i donose veće promene, koje mogu da se odraze i do šest meseci kod onih na koje direktno utiče. Efekti pomračenja nekada utiču indirektno i osete se i nekoliko godina, te zato na njih astrolozi obraćaju pažnju, kako bi se pripremili i dočekali promene što spremniji.

Ovo pomračenje Sunca u Devici će mnogima doneti neočekivane, iznenadane, nagle ili brze promene, koje prati osećanje napetost ili neizvesnosti, ili pritiska i koje mogu da donesu davanje, ili primanje pomoći zbog opozicije sa Kironom u Ribama. Devica je znak koji se odnosi na: posao, zdravlje, higijenu, navike svakodnevnog življenja, domaće životinje.

Veza tela i astrološkog znaka: horoskop pokazuje gde negativna energija najviše utiče na vas...

Ovog puta promene će na neki način biti vezane za navedeno. Čak ako je pomračenje u vašoj 7. kuću odnosa sa drugima, partnerstva u braka, ono će na neki način biti u vezi sa poslom, koji može da utiče na partnerstvo, ili možda na zdravlje partnerovo. Ako ste sami, a pomračenje vam se događa u 7. kući, može nam doneti neku novu osobu, potencijalnog partnera. Ukoliko se ne odnosi na partnerstvo, onda može da ima veze sa odnosima s javnošću i to preko posla.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.