Horoskop od 23. jula do 22. avgusta: evo šta nam donosi sezona vatrenog Lava

Horoskop za sezonu Lava - saznajte kakva nas sudbina očekuje do 22. avgusta 2019. godine!

Period vatrenog Lava počinje 23. jula i traje sve do 22. avgusta 2019. godine, piše Lovesensa.

Ovaj period možemo doživeti kao veliku tranziciju, odnosno iz nežnog i ranjivog Raka ulazimo u vatrenog, veštog i dinamičnog Lava. Period Lava učiniće da se osećmo ponosno, moćno, bićemo puni samopouzdanja i mnogi će izaći iz čaure straha i nesigurnosti.

Iz uspavane faze prelazimo u period akcije i buđenje potencijala. Lav je kreativan znak Zodijaka, pa je moguće da će se kod mnogih prikazati skriveni talenti.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: Ovan sija od ljubavi, a Raka očekuje stresan periodVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: Ovan sija od ljubavi, a Raka očekuje stresan periodMesečni horoskop za avgust - astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje!

Još jedna dobra stvar koju sezona Lava donosi jeste to što ćemo otpustiti negativne i opterećujuće misli. Napokon ćemo se osetiti slobodno i prihvatićemo kod sebe određene stvari koje su nas ranije plašile.

Lav je znak glamura i zabave i donsi divna nova poznanstva, okupljanja i druženja. Ključne reči za period Lava u 2019. godini svakako su: igra, zabava, kreativnost, akcija, samopouzdanje, ponos, luksuz, druželjubivost, liderstvo i moć.

Strast i optimizam vode svakog Lava kroz život, zato ćemo u narednim danima imati puno više snage da se suočimo sa teškim situacijama. U svakoj tami uspećemo da pronađemo izlaz i svetlu stranu.

Pod magijom Lava bićemo vođeni željama srca, naročito kada je u pitanju ljubav. Oslobodićete se i bićete spremni da pokažete koliko nežnosti krijete u sebi. Spremni da napravite prvi korak i privučete ljubav.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.